Računari i multimedija

Koliko poznajete Facebook prijatelje?

Koliko poznajete Facebook prijatelje?
Podeli dalje

koliko poznajete facebook prijateljeLako je dodati nove prijatelje, ali koliko ih zaista znamo i poznajemo, otkriće nam jedna slatka, jednostavna i interesantna web igrica – Who do you know?

Lako je dodati nove prijatelje, ali koliko ih zaista znamo i poznajemo, otkriće nam jedna slatka, jednostavna i interesantna web igrica – Who do you know?
 
 

Who do you know? je ime igrice koja postavlja upravo to pitanje – koliko poznajemo svoje Facebook prijatelje i igra se vrlo jednostavno. Sve što treba da uradite jeste da se ulogujete pomoću svog Facebook naloga i počnete da ukucavate samo jedno – prezimena svojih prijatelja, na osnovu njihovih imena. U dnu se nalazi kit koji guta tačne odgovore tj pogođene prijatelje i broji vam uspehe, izražene u procentima.
Zvuči jednostavno, zar ne? Ipak,kada imate više prijatelja sa istim imenima, kao i one kojima su profili na ćirilici, stvari se zahuktavaju. Igrica je odličan način da shvatimo koliko zaista znamo i poznajemo ljude koji su nam prijatelji na ovoj društvenoj mreži, kao i način da iste isfiltriramo.
 

Zabavite se i, u isto vreme, zamislite: da li nam je prijatelj neko kome ni nešto najosnovnije – poput prezimena – ne znamo?

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment