Računari i multimedija

Drustvena mreza Lady Gage

Drustvena mreza Lady Gage
Podeli dalje

drustvena mreza lady gageKoliko je Lady Gaga popularna, pokazuje i činjenica da je nedavno pokrenula i sasvim svoju društvenu mrežu – Little Monsters!

Koliko je Lady Gaga popularna, pokazuje i činjenica da je nedavno pokrenula i sasvim svoju društvenu mrežu – Little Monsters!
 

Ova nova društvena mreža pojavila se početkom februara i do nedavno je bila u beta fazi, radeći samo po principu pozivnica. Budući da ima više od 20 miliona pratilaca na Twitteru i više od 50 miliona lajkova na facebooku, pravljenje sopstvene društvene mreže bio je sasvim logičan sled. A kako ima jako veliki broj fanova svog lika i dela koje zove svojim malim monstrumima, istima je odala počast, tako što je ovo online mesto za okupljanje i druženje nazvala upravo tako – Little Monsters.
Na ovaj način, Lady Gaga je otišla korak ispred ostalih zvezda i zvezdica – napravila je jedinstvenu platformu za bolju i direktniju interakciju sa svojim fanovima. Na ovoj mreži, moguće je gledati naloge ostalih čudovišta, učestvovati u diskusijama, pratiti vesti i novine vezane za Lady Gagu, kao i listu događaja – a sve to pomno prati i ona sama, lajkujući i komentarišući ono što joj se dopada. I izazivati masovnu histeriju među svojim obožavateljima, na taj način.
 

Sam interfejs ove društvene mreže umnogome liči na Pinterest i vrlo je jednostavan za pregled i rukovanje. Pristupa joj se preko već postojećih Facebook i Twitter naloga, ili putem e-mail registracije. Postavljeni sadržaj moguće je lajkovati, komentarisati i deliti na ostalim društvenim mrežama. Pored ostalih opcija, tu je i privatni chat, koji se nalazi u gornjem desnom uglu sajta, a koji vam omogućava direktnu komunikaciju sa obožavaocima Lady Gaginog lika i dela širom sveta.

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook