Računari i multimedija

Inovativna prodaja i promocija Biomedovih proizvoda

Inovativna prodaja i promocija Biomedovih proizvoda
Podeli dalje

inovativna prodaja i promocija biomedovih proizvodaKompanija Biomed, poznata po proizvodnji i prodaji prirodnih preparata od meda i odabranog lekovitog bilja, pokrenula je prodaju paketa svojih proizvoda prilagođenih korisnicima najpopularnije društvene mreže.

Kompanija Biomed, poznata po proizvodnji i prodaji prirodnih preparata od meda i odabranog lekovitog bilja, pokrenula je prodaju paketa svojih proizvoda prilagođenih korisnicima najpopularnije društvene mreže.
 

Naime, fanovi Biomeda na Facebooku su od sada u mogućnosti da, ne napuštajući ovu društvenu mrežu, naručuju njene proizvode na vrlo lak i jednostavan način – uz unos najosnovnijih potrebnih podataka i potvrde narudžbe, nakon čega sledi i njena brza dostava. U tu svrhu, kreirani su posebni Biomed Facebook paketi za smanjenje ili povećanje telesne težine i sastoje se od po dva pakovanja Biomeda 4 ili Biomeda 6.Uz to, korisnici-naručioci dobijaju i poklon proizvod Immunizer – prirodno sredstvo za povećanje otpornosti organizma. Na ovaj način, korisnici Facebooka su na samo klik mišem od dobre linije i zbrinjavanja svog zdravlja, uz neometano druženje sa prijateljima i porodicom, a takođe se i kandiduju za titulu Biomed Appruved.
 
Sem za prodaju postojećih kompanija Biomed svoju Fejsbuk stranicu koristi i za predstavljanje novih proizvoda pa je tako novi Biomedov proizvod Prostatol Bio premijerno predstavljen korisnicima ove društvene mreža.
 
Jelena Vukašinović, generalni direktor kompanije Biomed, smatra ovo novom epohom u komunikaciji kompanije na čijem je čelu sa javnošću: ”Kompanija Biomed je od svog nastanka posebnu pažnju, uz kvalitet proizvoda i blagodeti koje oni donose korisnicima, poklanjala iznalaženju efektnih načina za njihovo predstavljanje. Svima je poznat slogan “Da si Biomed pila u autobusu bi bila!” koji čak ima svoj zaseban fan pejdž na Fejsbuku sa preko 30.000 fanova. Konstantno pratimo interesovanja potencijalnih klijenata i nastojimo da im se obratimo tamo gde oni jesu na najefektniji način. Pokretanje i održavanje fan pejdža Biomeda na Fejsbuku koji ima već preko 10.000 fanova izraz je našeg praćenja duha vremena i savremenih trendova u komunikaciji. Omogućavanjem da se naši proizvodi naruče direktno sa stranica ove društvene mreža izvršeno je proširivanje prostora poslovanja koji će u budućnosti dobijati sve više na značaju”.
 

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook