Računari i multimedija

Škola Digitalne Komunikacije

Škola Digitalne Komunikacije
Podeli dalje

škola digitalne komunikacijeProšle godine u maju mesecu počela je sa radom jedinstvena škola na našim prostorima, a koja se tičedruštvenih medija i njihove upotrebe u poslovne komunikacijske svrhe – Škola Digitalne Komunikacije. Kako ove godine kreću sa upisom druge generacije, red je da se malo informišete o njenom radu iz prve ruke.

Prošle godine u maju mesecu počela je sa radom jedinstvena škola na našim prostorima, a koja se tičedruštvenih medija i njihove upotrebe u poslovne komunikacijske svrhe – Škola Digitalne Komunikacije. Kako ove godine kreću sa upisom druge generacije, red je da se malo informišete o njenom radu iz prve ruke.

Imala sam tu čast i zadovoljstvo da budem polaznik prve generacije Škole Digitalne Komunikacije, u okviru koje su obrađivane teme poput:

–    Kako pisati za web

–    Na koji način koristiti društvene mreže u poslovne svrhe

–    Oglašavanje na internetu

–    Planiranje online kampanje

–    Praćenje i unapređivanje online reputacije

–    Mobilni telefon kao medij

Predavanja su održavana u poslepodnevnim časovima u trajanju od po 3h, uz korišćenje dosta praktičnih primera i pokaznih vežbi. Profesori Škole bili su, pored generalnog direktora agencije Represent Communications dr Borislava Miljanovića, i stručnjaci iz Srbije, Hrvatske i Kanade, koji su sa nama podelili svoja iskustva i primere iz oblasti poslovanja na internetu i online komunikacije.

Program Škole koncipiran je tako da polaznicima pomogne da iskoriste sve prednosti koje nam ovaj novi vid komunikacije pruža, a koje mogu iskazati već u okviru ispitnog zadatka koji se dobija po završetku predavanja. Ono što iz ličnog iskustva mogu da pomenem jeste činjenica da sam usvojena znanja i veštine bila u prilici da implementiram još u toku samog trajanja Škole, a naročito kasnije.

Ove godine, Škola Digitalne Komunikacije počinje 7. maja. Upis je u toku, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati agenciju Represent Communications na telefon 011 715 2 500 ili putem maila office@represent.rs.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook