Računari i multimedija

Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo

Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo
Podeli dalje

Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo je najnovija u nizu pošalica na račun podmlatka Ražnatovićevih, a evo zašto je ne treba propustiti 🙂

 

Kakva nam je država, takve su nam i javne ličnosti, pa je tako Anastasija Ražnatović – ćerka Cece i pokojnog Arkana Ražnatovića, javno lice koje je sve više u žiži javnosti i kojem se prati svaki korak. Kao Kardašijanke u Americi, tako je našem narodu klan Ražnatovićevih vazda intrigantan i zanimljiv, pa su se pojedini domišljati momci i devojke na Facebooku dosetili kako da sve podignu na jedan viši, zabavniji nivo.

U susret Anastasijinom punoletstvu 25. maja (slučajno?), na Facebooku je pokrenut event Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo i sve, možda, i ne bi bilo toliko zanimljivo, da nije neverovatno komičnih anketa i odgovora na njih – a po pitanju mnogo čega u vezi velelepne proslave.

Od toga koja će biti prva numera na rođendanu, preko predloga dekoracije, gostujućih pevača pa sve do toalete koju će slavljenica nositi, poklona koje će dobijati – naša mladež je pokazala vrcavu domišljatost i dozu humora na koju, možda, i nismo navikli do sad. Evo i nekoliko primera:

 

Ko će recitovati zdravicu za goste? Žiko Šarenica
Ko je zadužen za vatromet? Boban Rajović Piroman
Natpis na rođendanskoj torti? Allahu Akbar
A da kupimo neku knjigu? 50 nijansi Vučića
Poklon od majke (srbske) za svoju ćerkicu? FK Obilić
Prva pesma na rođendanu? Vendi Uljez
Šta će se najviše piti na rođendanu? Votka sa utehom
Ko pjeva na rođendanu? Dodik


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment