Računari i multimedija

Letnje radionice Web Edukacije

Letnje radionice Web Edukacije
Podeli dalje

letnje radionice web edukacijeZa sve koji su zainteresovani da se edukuju i saznaju nešto više iz oblasti interneta, Web::Edukacija je pripremila sledeće radionice i predavanja u junu mesecu u Zagrebu.

 

Za sve koji su zainteresovani da se edukuju i saznaju nešto više iz oblasti interneta, Web::Edukacija je pripremila sledeće radionice i predavanja u junu mesecu u Zagrebu.
 
Radionica – Facebook Ads
Obzirom na približno 1 500 000 korisnika Facebooka u Hrvatskoj i duplo više u Srbiji, oglašavanje na Facebooku u današnje vreme je must. Facebook oglašavanje omogućava segmentiranje publike kao ni u jednom drugom mediju. Ciljnu grupu birate po lokaciji, polu, godinama, interesima, obrazovanju itd. Istovremeno – Facebook oglašavanje je daleko povoljnije u odnosu na oglašavanje putem tradicionalnih medija poput TV-a, novina ili billboarda. Iskoristite marketinški potencijal najpoznatije društvene mreže današnjice.
Datum, vreme, trajanje: 01. 06. 2012. u 9:00 (5 školskih časova)
Predavač: Željko Riha
Cena: 1.000,00 kn + PDV
Više informacija: Facebook Ads

Seminar – SEO (Search Engine Optimization)
Uložili ste puno u web stranice Vaše kompanije, a nema ih na Google-u? Na Vašem webu nema dovoljno posetilaca? Razni stručnjaci za SEO nude Vam svoje usluge, a niste sigurni koga angažovati? Želite biti sam svoj SEO majstor, ali ne znate kako se to radi? SEO seminar pružiće Vam odgovore na ova i brojna druga pitanja vezana za optimizaciju web stranica za pretraživače.
 
Datum, vreme, trajanje: 01. 06. 2012. u 14:30 (5 školskih časova)
Predavač: Siniša Gavrilović
Cena: 1.000,00 kn + PDV
Više informacija: SEO
 
Marketing društvenih medija (SMM)
Znate li voditi svoje fanove i interesne grupe kroz društvene mreže, kako upravljate brendom na webu? Ultimativni cilj svake marketinške kampanje kroz društvene medije je tzv. konverzija ili monetizacija – „pretvaranje“ članova grupe u kupce koji Vam plaćaju za Vašu uslugu ili proizvod. Ako do sada to niste radili, ili ste radili a niste učili od stručnjaka – vreme je da se prijavite na ovaj seminar!
Datum, vreme, trajanje: 11. i 12. 06. 2012. od 17:00 (2 x po 5 školskih časova)
Predavač: Davor Runje
Cena: 1.500,00 kn + PDV (AKCIJA!)
Više informacija: Marketing društvenih medija (SMM)

Radionica – Responzivan web dizajn
Eksplozija pametnih telefona i tableta stvaraju povećanu potrebu da naše stranice dodatno optimizujemo za te uređaje i rezolucije, kako bi osigurali najbolje iskustvo za naše posetioce.
Jedan od načina (osim izrade zasebnih verzija mobilnih stranica) jeste i izrada responzivne stranice.

Datum, vreme, trajanje: 15. 06. 2012. u 9:00 (5 školskih časova)
Predavač: Lucijan Blagonić
Cena: 1.000,00 kn + PDV
Više informacija: Responzivan web dizajn

Radionica – Sigurnosno testiranje aplikacija
Radionica Sigurnosno testiranje aplikacija će pokriti najčešće načine koje koriste napadači za kompromitovanje web aplikacija te najčešće greške koje rade web developeri i sistem administratori. Takođe, odgovoriće na pitanja kako pronaći takve propuste iz različitih uglova od penetracijskog testiranja do pregleda izvornog koda, kako ih popraviti i kako postupiti da se takvi propusti ne ponove.
Datum, vreme, trajanje: 15. 06. 2012. u 14:30 (5 školskih časova)
Predavač: Vlatko Košturjak
Cena: 1.000,00 kn + PDV
Više informacija: Sigurnosno testiranje aplikacija

Napredni SEO za developere & dizajnere
Zanima Vas SEO, ali u nedostatku literature na našem jeziku i u moru literature na engleskom jeziku se niste mogli snaći ili niste imali vremena? U ovom seminaru Vam nećemo objašnjavati zašto Vam treba SEO i zašto je to najbolja marketinška metoda online, nego ćemo na temelju SEO osnova, pokazati na primerima ozbiljnih web projekata kako se SEO radi po „školski“ u detalje.

Datum, vreme, trajanje: 16. 06. 2012. u 10:00 (5 školskih časova)
Predavač: Nedim Šabić
Cena: 1.000,00 kn + PDV
Više informacija: Napredni SEO za developere & dizajnere

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook