Računari i multimedija

Lov na Office 365 autobus!

Lov na Office 365 autobus!
Podeli dalje

Ako volite dinamične igre i vredne nagrade, onda je lov na Office 365 autobus prava stvar za vas!

 

Kompanija Microsoft je pre dva meseca angažovala nekolicinu ljudi iz online sveta, uključujući i mene, kao promo lica novog seta web alata Office 365 i tom prilikom smo  Maja Petrović, Željko Subašić, Amitz Dulniker i moja malenkost ukrasili jedan gradski autobus na liniji 95.

Ovog meseca, Microsoft je pokrenuo zanimljivu i dinamičnu igru u kojoj možete osvojiti fenomenalnu Nokia Lumia 925! Kako?

Sve što treba da uradite jeste da „ulovite“ Office 365 autobus (linija 95) na ulicama Beograda, fotografišete ga sa ulice ili dok se vozite u njemu, napravite selfie u brendiranom busu (da, nalazimo se i unutra) i pošaljete fotografiju koristeći svoj Facebook profil.

Igra traje do 30. juna, a pravilo je da svaka osoba, odnosno Facebook profil, može poslati jednu fotografiju. Prihvataju se isključivo autorske fotografije i to do 30.06.2014. u ponoć (23:59:59), a glasanje će trajati do 07.07.2014. takođe u ponoć. Nakon toga će uslediti provera regularnosti takmičenja a zatim i objava dobitnika.

lov_na_office_365_v
Selekcija pobednika odvijaće se uz pomoć glasova koje autorski radovi dobiju putem Facebook aplikacije, tj.3 (tri) fotografije sa najvećim brojem lajkova će osvojiti vredne nagrade, i to:

1. nagrada: NOKIA Lumia 925
2. nagrada: Asus Transformer Book T100
3. nagrada: Godišnja pretplata Office 365 Personal

Tok igre i sve zanimljive detalje iste možete pratiti putem hashtaga #UhvatiO365Autobus, a detalje o pravilima i propozicijama potražite na Microsoftovoj Facebook stranici.

Srećno u lovu!

Autor naslovne fotografije: Tanja Tatomirović


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment