Računari i multimedija

Sajt koji oslobađa od stresa i napetosti!

Sajt koji oslobađa od stresa i napetosti!
Podeli dalje

Možda ne postoji magična pilula koja od oslobađa stresa i napetosti, ali otkrivamo the next best thing – upoznajte Calm!

 

Calm je sajt za relaksaciju koji vam pomaže da se opustite, rasteretite i odlutate negde gde ćete napuniti baterije, obnoviti energiju i povratiti dobro raspoloženje – provereno!

sajt_koji_oslobađa_od_stresa_i_napetosti_v

Kada se nađete u situaciji da stres ili napetost prevladavaju, a vi lepo klik na Calm, odaberete vreme trajanja umirujuće sesije (2, 5, 10, 15 ili 20 minuta), u zavisnosti od raspoloženja odaberete scensku pozadinu, ritam, melodiju ili zvuke iz prirode, kliknete na start i pustite da vas zvuci odvedu na neko lepše i ispunjenije mesto.

sajt_koji_oslobađa_od_stresa_i_napetosti_v1

U situacijama kada niste pod stresom već želite mali predah i pauzu ili jednostavno da uživate u trenutku, Calm je omogućio i opciju zakazivanja, dok za one koji su u stalnom pokretu postoji i iPhone aplikacija – svakom prema meri i afinitetima.

Sreća je u malim stvarima i sitnicama, pronađite razlog – makar i onaj najmanji – da uživate u svakom trenutku svakoga dana.

Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment