Računari i multimedija

NUVI platforma – alat za praćenje i analizu online sadržaja

NUVI platforma – alat za praćenje i analizu online sadržaja
Podeli dalje

Zamislite najnapredniju i najdetaljniju online platformu za praćenje i analizu sadržaja na internetu – NUVI platforma je upravo to.

 

Učestvujući u jednom od stručnih social media chatova na Twitteru, opazila sam delove analitike koja je pružala detaljne informacije o uspešnosti samog chata i odmah sam kontaktirala izvor, razmenila par tvitova i zakazala demo probu servisa koji me je potpuno oduševio.

Svi mi koji se bavimo digitalom znamo koliko je (nekad) teško uobličiti analizu i rezultate svog online rada tako da bude razumljivo i ljudima koji se time ne bave, pa i ne znaju mnogo. A znamo koliko je teško da i sami (dovoljno brzo) vidimo mogućnost napredovanja i rezultate istog. Na prvi pogled, NUVI (New Visual Inteligence) pred nama vizualizuje sav naš rad, učinak i rezultate, ostavljajući nas bez reči. Bukvalno.

 

Informacija je moć, a NUVI omogućava da prikupimo i, na pravi način, upotrebimo tu moć. NUVI omogućava brendovima/organizacijama/kompanijama instant uvid u to šta se o njima priča na internetu na mnogo dubljem i detaljnijem nivou od ostalih alata.

nuvi_platforma_v

Upoznajući se sa tips&tricks koje NUVI ima da ponudi, osetila sam se kao Sloan Sabbith (Newsroom) kad dobije najnapredniju alatku za praćenje berze i finansijskih izveštaja jer – NUVI je upravo takva jedna alatka – za internet! Na stranu cena (o kojoj će biti reči malo kasnije), NUVI je interaktivna platforma za praćenje, analizu i najdetaljnije izveštaje sa interneta i društvenih mreža koje sam ikada videla, a videla sam ih i koristila mnogo.

Nabrojati sve pogodnosti i detalje kojima nas NUVI snabdeva oduzelo bi i meni i vama mnogo vremena; zbog čega vam toplo preporučujem da zakažete demo chat sa sjajnim momkom po imenu Steve McMurray (mailto: steve@nuvi.com), koji će vas detaljno provesti kroz sve kategorije i opcije koje ovaj odličan online alat nudi. Pomenuću samo neke, tek toliko da vam zagolicam znatiželju:

– Prati Twitter, Facebook, YouTube, Google, Instagram, Reddit, Tumblr, Automatic, Disqus, kao i oko 5.000.000 RSS feedova

– Praćenje Instagram hashtagova – omogućavajući kompletno praćenje analitike i kampanje

– Geolokacijsko targetiranje – praćenje konverzacije po lokaciji: gradu, državi, delu zemlje..

– Integracija sa Twitter, Facebook i Instagram profilima, što omogućava praćenje postova i analitike direktno kroz platformu, kao i mogućnost objavljivanja postova na Twitter, facebook i LinkedIn (čime su postali konkurencija HootSuitu, Bufferu i ostalima)

– Pomoć u kreiranju sadržaja zahvaljujući Word Burst opciji koja pokazuje svu konverzaciju oko određene teme/termina, jasno odvajajući ono što je trending

nuvi_platforma_v1

nuvi_platforma_v6

– Klasična analiza, uporedna analiza, praćenje konkurencije..

>>> DRUGA STRANA >>>


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment