Računari i multimedija

NUVI platforma – alat za praćenje i analizu online sadržaja

Ono po čemu se NUVI još razlikuje od ostalih alatki jeste cena i šta je uključeno u istu. Za naš standard i uslove, freelanceri pa i manje agencije malo teže bi se odlučile za ovu platformu (što je šteta jer vredi mnogo), ali agencije sa većim brojem klijenata, pa i sami brendovi i korporacije mogu umnogome da poboljšaju svoj rad i prisustvo zahvaljujući NUVI-ju. Cena osnovnog paketa iznosi 500 američkih dolara mesečno za praćenje svih pomenutih društvenih mreža i ostalih kanala komunikacije u okviru kojih se određeni brendovi/termini/ključne reči/kampanje pominju do 50.000 puta.

Deluje mnogo, ali je zapravo pre investicija nego trošak, a evo i zašto.

  • NUVI možete koristiti za sve svoje klijente jer platforma ne naplaćuje broj naloga i profila koje pratite, već broj pominjanja, što nam daje vrlo prilagodljlivu opciju pristupa, korišćenja i naplate informacija.
  • Jurite nove klijente i hoćete da se predstavite kao najbolji u svom poslu? Napravite uporednu analizu koja će im detaljno pokazati gde se nalaze u odnosu na konkurenciju i posao je vaš!
  • NUVI nudi i dodatne pogodnosti ako se sklopi godišnji ugovor, a koje se ogledaju u tome da je broj pominjanja moguće prebacivati iz meseca u mesec – ako ih niste iskoristili, ili preuzimati iz narednih meseci – ako ste utrošili sve dostupne za taj mesec.

Odavno znamo da društvene mreže nisu besplatne, ali se i dalje provlači varka da praćenje i analitika jesu ili da idu uz cenu strategije online prisustva. Da, postoji sijaset besplatnih alata za merenje uspešnosti online prisustva, kao i nekoliko odličnih koji se plaćaju – ali nisam sigurna da svi oni zajedno mogu da objedine i predstave sve metrike koje pokazuju uspešnost ili greške koje se prave u online kampanjama i samom prisustvu brendova.

Zato, još jednom preporučujem da obavezno zakažete demo probu sa Steveom, nakon čega će vam sve što ste do sada radili izgledati i biti mnogo jasnije i smislenije. A potom pustite da se sve informacije slegnu i napravite mesto u budžetu za ovu itekako korisnu alatku.

Save

Fb komentari

Facebook

Zaprati nas na Instagramu