Računari i multimedija

Online kupovina robe iz Amerike

Online kupovina robe iz Amerike
Podeli dalje

online kupovina robe iz amerikeKompanija Visa Inc i servis MyUS.com sklopili su partnerstvo kojim će olakšati kupovinu putem Interneta korisnicima van teritorije Sjedinjenih Američkih Država.

Kompanija Visa Inc i servis MyUS.com sklopili su partnerstvo kojim će olakšati kupovinu putem Interneta korisnicima van teritorije Sjedinjenih Američkih Država.

online kupovinaMyUS kompanija za otpremanje pošiljaka, putem svog ličnog servisa, omogućava internacionalnim korisnicima kupovinu u američkim prodavnicama, uključujući i one koje nemaju mogućnost  prekookeanske dostave ili ne prihvataju ne-američke platne kartice, objasnio je Vladimir Đorđević, Visa Country Manager za Srbiju:

Zahvaljujući partnerstvu sa MyUS-om, korisnici Visa platnih kartica moći će da izvrše plaćanje roba i usluga izabranom Visa karticom. Siguran sam da će ova vest veoma obradovati kornisnike u Srbiji jer im se otvara pristup novim uslugama i pogodnostima koje donosi partnerstvo sa MyUS.com. To je pre svega drugačije iskustvo kupovine koje garantuje sigurnost, lagodnost, brzinu i jednostavnost, jer vam omogućava da iz svojih domova, uz nekoliko „klikova“, kupujete robu na drugom kraju sveta, i pri tom ostvarite popuste“, kazao je Đorđević.

Korisnici Visa platnih kartica od sada mogu da iskoriste pogodnosti kao što su: oslobađanje od plaćanja članarine u naredne dve godine, ušteda od 25% na isporuke tokom prvog meseca i 20% na buduće pošiljke, a obezbeđeno je i besplatno osiguranje u iznosu od 100 američkih dolara.

Korisnicima će biti omogućeno da kupovinu obavljaju kroz uslugu ličnog kupca, koja im pomaže da izvrše kupovinu na aukcijskim sajtovima ili personalizuju svoju narudžbinu. Uz ove usluge, korisnici će moći da prate popuste i ponude uz servise za nalaženje kupona i upoređivanje cena.

 „Kako se bliži vreme praznika, zadovoljni smo što korisnicima Visa platnih kartica možemo da ponudimo mogućnost kupovine u prodavnicama širom Amerike koje su pripremile mnogobrojne popuste na svoje brendove”, rekao je Michael Chalhub, finansijski direktor u kompaniji MyUS.com. „Naš imperativ je jednostavna i sigurna kupovina putem Interneta. Visa je idealan partner koji će korisnicima omogućiti pouzdana rešenja plaćanja koja ih štite od zloupotreba. Želimo da, od trenutka naručivanja robe do trenutka isporuke pošiljke na njihovu kućnu adresu, korisnici budu uvereni u bezbednost kupovine“, naglasio je Chalhub.

Korisnici Visa platnih kartica mogu besplatno otvoriti nalog na  MyUS  i uživati u sigurnoj kupovini preko interneta.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook