Računari i multimedija

Tech Lifestyle magazin

Tech Lifestyle magazin
Podeli dalje

tech lifestyle magazinSrbija (a i region) od januara je bogatija za jedan novi, drugačiji i osvežavajući portal – Tech Lifestyle Magazin. O čemu se radi i šta sve na njegovim stranama možete naći, saznajte u tekstu koji sledi.

 

 

Srbija (a i region) od januara je bogatija za jedan novi, drugačiji i osvežavajući portal – Tech Lifestyle Magazin. O čemu se radi i šta sve na njegovim stranama možete naći, saznajte u tekstu koji sledi.

Kako sami za sebe kažu: “Tech Lifestyle® je prvi domaći „tech-life“ magazin namenjen svim ljubiteljima tehnoloških dostignuća.” U pitanju je sajt na čijim stranicama se možete informisati o najnovijim trendovima iz sveta novih tehnologija, elektronske opreme za dom iliti kućne elektronike, tehnološkim trendovima, raznoraznim gedžetima i još mnogo toga. Podjednako posvećen pripadnicima oba pola, mlađem i starijem naraštaju, Tech Lifestyle obećava dosta korisnog i informativnog sadržaja.

Treba vam novi foto aparat, ali ste neodlučni; pokvarile su vam se slušalice; zanima vas šta je aktuelno u svetu tableta i gedžeta; interesuje vas kakvi su to tačno pametni frižideri..? Odgovore na ova i slična pitanja, sasvim sigurno ćete pronaći u Tech Lifestyle Magazinu.

Pored matičnog sajta, Tech Lifestyle upoznajte na Facebooku i na Twitteru i budite uvek u toku o najnovijim tehnološkim dostignućima, koja čine naš život lepšim i boljim.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook