Računari i multimedija

Organ Vlasti i na Web Festu!

Organ Vlasti i na Web Festu!
Podeli dalje

Zadovoljstvo nam je da sa vama podelimo vest da se vaš i naš Portal, Organ Vlasti, nalazi izboru za najbolji sajt godine, u okviru najvećeg regionalnog internet festivala, Web Fest.ME!

Festival Web Fest.ME datira još od 2007. godine, kada je internet još uvek na ovim prostorima predstavljao nepoznanicu za veliki broj ljudi. Ipak, organizatore to nije omelo u stremljenju da od ovog festivala naprave prestižnu internacionalnu manifestaciju koja ima za cilj podizanje svesti o internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenje, druženje, kao i dodelu priznanja najzaslužnijima.

 

Portal Organ Vlasti nalazi se u izboru za naj magazin, najzabavniji i najinformativniji web-sajt i ovim putem zahvaljujemo svima na nominaciji (neko nas je preduhitrio), ali vas i pozivamo da nas podržite glasajući ovde. Glasanje počinje od 20. oktobra i traje sve do 10. novembra, dok će se ceremonija proglašenja pobednika održati 17. novembra.

Takmičenje za najbolji Web sajt-projekat se održava na sajtovima Na dlanu, uz čiju tehničku podršku je i realizovana glasačka platforma integrisana sa društvenom mrežom Facebook.

Ovo nije prvi put da Organ Vlasti učestvuje na Web Festu, ali je vreme da, uz vašu pomoć,  prvi put i pobedi.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook