Računari i multimedija

Sajt za prodaju studentskih radova koje pisu profesori

Sajt za prodaju studentskih radova koje pisu profesori
Podeli dalje

sajt za prodaju studentskih radova koji pisu profesoriWeb sajt sa sedištem u Montrealu nudi studentima jedinstvenu uslugu – da im seminarske, radove za kolokvijum i ostale zadatke pišu profesori, a uz odgovarajuću novčanu nadoknadu!

Web sajt sa sedištem u Montrealu nudi studentima jedinstvenu uslugu – da im seminarske, radove za kolokvijum i ostale zadatke pišu profesori, a uz odgovarajuću novčanu nadoknadu!

Pod sloganom „So you can play while we make your papers go away“, Unemployed professors vam omogućava da na sajtu postavite zadatu temu i sačekate dok se profesori među sobom nadmeću sa cenom po kojom bi zadatak uradili. Izaberite onog koji ponudi najnižu cenu ili vam se, prosto, dopadne; platite i skinite sa sajta po njegovom postavljanju.

Postojanje ovakvog sajta izazvalo je ozbiljne polemike među akademskim svetom, smatrajući ga za izuzetno neetički i nezakonit poduhvat. Vlasnici sajta, sa druge strane, ne smatraju ovaj nekonvencionalni pristup edukaciji pogrešnim ili nepoželjnim. Čak im i na samom sajtu, kao odgovor na pitanje smatraju li da je plaćanje za radove neetično, stoji kako jeste ali budući da je čitav akademski sistem korumpiran, smatraju da je ovo totalno u redu.  

Kada su u pitanju profesori koji ove radove pišu, svi imaju napredne postdiplomske diplome sa uglednih fakulteta ali su, iz ovih ili onih razloga, nezaposleni ili im treba dodatni vid zarade. Ono što studenti dobijaju za svoj novac je rad koji je pisala osoba jednakog ili većeg ranga od one koja je zadatak zadala, što znači da će i ocene biti više nego zadovoljavajuće.

Sajt trenutno zapošljava na ovaj način oko 30 profesora i nude zaista impresivan izbor usluga, kao i podučavanje iz oblasti više sferi računovodstva; detalje možete pogledati ovde.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment