Računari i multimedija

Savršena pomoć u radu – Noisli

Savršena pomoć u radu – Noisli
Podeli dalje

Bilo da vam treba pomoć u radu ili onaj poseban štimung za odmor – Noisli je prava stvar za vas!

 

Posle sajta koji oslobađa od stresa i napetosti, na red je došao sajt koji vam pomaže da se bolje fokusirate i odradite kvalitetnije svoje poslove, ili se opustite i predahnete na jedan drugačiji način. Noisli je platforma koja vam pomaže da budete kreativniji u svom radu tako što izabirajući jedan od 16 specijalno osmišljenih zvukova (koje možete kombinovati po želji) čini da budete usmereniji ka onome što obavljate i tako postižete bolje rezultate. Kako to?

Upravo dok pišem ovaj tekst, u pozadini mi ide prijatan zvuk kao iz omiljenog kafića – žamor ljudi, zvuci escajga i šoljica za kafu, stvarajući tako dobru i opuštenu atmosferu koja me nadahnjuje da se usresredim i ispišem tekst. Inače, kad god mi to vreme i obaveze dozvole, volim da odem u kafić i odatle radim, a sada imam upravo takav osećaj – iz udobnosti svog doma!

 

savršena_pomoć_u_radu_noisli_v

 

Prema pojedinim američkim istraživanjima, određena ambijentalna buka direktno utiče na pojačan nivo produktivnosti, tako da je ova platforma odličan pokretač energije i inspiracija za rad 🙂

 

Pored ove opcije, Noisli ima i text editor opciju koja omogućava da kucate tekst bez ikakvog ometanja, sačuvate ga (čak i kad isključite browser) i nastavite sa radom kad god vam za to ponovo dođe volje. Takođe, poozadina samog sajta/platforme menja boje kako bi i na taj način doprinela stvaranju pozitivne atmosfere i bolje uticala na kreativnost.

savršena_pomoć_u_radu_noisli_v1

Noisli platforma je dostupna i kao desktop verzija, ali i kao iOS aplikacija – da vas nadahne dok ste u pokretu 🙂

Isprobajte i javite nam rezultate!

Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook