Некатегоризовано

89. rođendan Beogradske filharmonije

89. rođendan Beogradske filharmonije
Podeli dalje

89. rodjendan Beogradske filharmonijeSinoć je u prepunoj sali u Studentskom Trgu 11, obeležen 89. rođendan Beogradske filharmonije, na nešto drugačiji način. Umesto uobičajene svečane akademije, muzičari su napravili zabavu, kako za goste tako i za kolege izvođače.

Sinoć je u prepunoj sali u Studentskom Trgu 11, obeležen 89. rođendan Beogradske filharmonije, na nešto drugačiji način. Umesto uobičajene svečane akademije, muzičari su napravili zabavu, kako za goste tako i za kolege izvođače.
 

Tom prilikom, osmišljen je neobičan kabare – neko iz publike je prokomentarisao “Pravi stand up nastup“ – u okviru kojeg su se muzičari predstavili na neuobičajen način: svako je svirao tuđ instrument. Prisutni su bili u prilici da čuju kako to zvuči kad violinisi uzmu flaute, hrfistkinja zasvira na udaraljkama, oboista se dohvati violine i slično. Pored toga, uživali smo u jedinstvenoj muzici testere, igri mačke i miša, ekskluzivnim vestima o samoj proslavi i pre nego što se ona završila 🙂
 
pevanje himne na filharmonijaUP

Ne mogu a da ne pomenem kako je sam početak proslave otpočeo pevanjem zvanične himne, kako od stranesamih muzičara, tako i od strane publike, koja je je taj čin pozdravila gromkim aplauzom. Inače, svi gosti su, još na ulazu, dobili po svoj primerak himne.

 
Gospodin Ivan Tasovac je briljirao u pozdravnom (a i završnom) govoru kojim je pozdravio sve prisutne, a koji možete – zajedno sa ostalim fotografijama sa proslave – pogledati u albumu na našoj Facebook stranici.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment