Некатегоризовано

Manifestacija ARLEMM okuplja muzicke talente

Manifestacija ARLEMM okuplja muzicke talente
Podeli dalje

manifestacija arlemm okuplja muzicke talenteARLEMM, ariljska letnja muzička manifestacija, već treću godinu za redom okuplja muzički talentovanu decu u okviru manifestacije koja će trajati od 22. jula do 05. avgusta.

ARLEMM, ariljska letnja muzička manifestacija, već treću godinu za redom okuplja muzički talentovanu decu u okviru manifestacije koja će trajati od 22. jula do 05. avgusta. ARLEMM ove godine predvidja skup vrhunskih profesora muzike, predavanja u okviru letnjeg kampa, izložbe vizuelne umetnosti, koncerte istaknutih umetnika i najtalentovanije dece.

Prepoznata od strane brojnih pedagoga kao manifestacija od izuzetnog značaja, od ove godine i uz podršku i Ministarstva kulture Republike Srbije, ARLEMM stremi ka tome da postane jedinstvena manifestacija ovog tipa u Srbiji i regionu. Okuplja decu i mlade uzrasta od 5 do 25 godina i preko letnjeg kampa-škole, pruža polaznicima nesvakidašnju mogućnost da razmenjuju znanja i iskustva, da uče od najboljih predavača i na kraju, da se odmore u jednoj od najlepših varošica zapadne Srbije.

ARLEMM, je manifestacija jedinstvena po svom sadržaju i programu, ne samo u Srbiji već i van njenih granica. Ova manifestacija predstavlja spoj klasične muzike, pedagogije i fotografije-vizuelne umetnosti na jednom mestu. Nastao je inicijativom mladih pedagoga i umetnika, koji su svoja umeća i iskustva, stečena na najboljim svetskim akademijama, poželeli da prenesu na mlade ljude iz svih krajeva, i na taj način doprinesu podsticanju i širenju muzičke kulture i umetnosti u celini.

Svi zainteresovani svoje prijave mogu slati putem sajta www.arlemm.rs do 31. juna 2012.

 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook