Некатегоризовано

Johnny Depp i Vanessa Paradis potvrdili raskid

Johnny Depp i Vanessa Paradis potvrdili raskid
Podeli dalje

johnny depp i vanessa paradis potvrdili raskidNakon višemesečnog i obostranog poricanja, slavni glumačko-muzički par Depp-Paradis juče je i zvanično saopštio da se definitivno razilaze!

Nakon višemesečnog i obostranog poricanja, slavni glumačko-muzički par Depp-Paradis juče je i zvanično saopštio da se definitivno razilaze!
 
Uprkos višemesečnim nagađanjima a prema rečima glumčevog publiciste, on i Vanessa su se prijateljski razišli – zvanično potvrdivši to tek juče, ne želeći nikakvu medijsku buku, niti progon – kako njih, tako ni njihovo dvoje dece. Iz 14-ogodišnje veze, Johnny i Vanessa imaju ćerku Lilly Rose (12god) i sina Jacka (10god).
Kako mediji prenose, na prošlomesečnoj premijeri filma Dark Shadows, Johnny Depp je izjavio kako ne može dovoljno puta reći da su glasine neistinite i kako nikakvog razlaza između njih dvoje nema. I sama Vanessa je nekoliko puta u medijima isticala kako su u pitanju samo zlonamerne glasine, koje mogu naškoditi njihovoj porodici i naročito deci.

Da li su glasine uticale i u kojoj meri na ovaj raskid tek, u nepovrat je otišla još jedna od, mislilo se, stabilnih holivudskih veza.
 
 

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Da,da..lose joj mnogo,negde sam procitala da ce dobiti sto milki,rastajala bih se jos koji put da sam na njenom mestu,hehe