Некатегоризовано

Bieber stavlja tacku na lazne vesti

Bieber stavlja tacku na lazne vesti
Podeli dalje

bieber stavlja tacku na lazne vestiNakon serije negativnih tekstova o njemu koji govore kako je propao, drogira se i da je završio na rehabilitaciji, tinejdž zvezda Justin Bieber se svojim fanovima obratio na Instagramu u pokušaju da na celu novinsku aferu stavi tačku.

 

 

Nakon serije negativnih tekstova o njemu koji govore kako je propao, drogira se i da je završio na rehabilitaciji, tinejdž zvezda Justin Bieber se svojim fanovima obratio na Instagramu u pokušaju da na celu novinsku aferu stavi tačku.

Pre nešto više od tri sata, Justin Bieber je na Instagramu postavio ovu fotografiju:

i sledeće saopštenje:

Svi u mom timu mi govore da držim štampu srećnom, ali sam umoran od svih bezbrojnih laži koje se trenutno provlače po štampi. Napisati kako sam na rehabilitaciji i kako je čitava moja porodica razočarana u mene.. Moja porodica je ponosna na mene i ništa od napisanog oni nisu mogli da kažu, moji baba i deda ne bi znali kako da dođu do štampe čak i da hoće, tako da je sve to laž. Ako neko veruje da moram na rehabilitaciju, to je njihova sopstvena glupost. Imam 19 godina i pet broj jedan albuma, imam 19 godina i video sam ceo svet. Imam 19 godina i postigao sam više nego što sam ikada sanjao, imam 19 godina i to mora da je zastrašujuće za neke ljude koji misle da je ovo samo početak. Ja znam koliko sam talentovan i idem uzdignute glave. Ja znam ko sam a ko nisam. Moja poruka je da verujete. Moji albumi mogu biti o bilo čemu, ali moje poruke su oduvek bile da nikada ne trebate reći nikad i da verujete – ne u mene, već u sebe…Mene iskreno ne zanima ako ne verujete u mene, ja verujem u sebe, moja porodica i prijatelji veruju u mene, moji fanovi veruju u mene i gledajte dokle me je to dovelo…  Pišem ovo sa osmehom na licu i ljubavi u mom srcu.Dozvoljavajući vam da, iz prve ruke, vidite kako se osećam, a ne da se priče razvlače. Ja sam dobra osoba velikog srca i ne mislim da sam zaslužio sve ove negativne priče. Svojski sam se trudio da dospem ovde gde sam i moj naporan rad se tu ne zaustavlja… Sve ovo nije lako. i ja se naljutim ponekad, ljudsko sam biće. Praviću greške, rašću i biću bolji zbog njih. Ali sva ljubav od vas, narode, prevladava svu negativnost. Volim vas. Hvala.

Nedavno smo pisali o sukobu između Biebera i engleskog paparaca kada smo, pomalo podsmešljivo završili rečenicom kako nije lako biti zvezda. Čitajući ovu ličnu i prilično otvorenu izjavu od jednog klinca – ma kako popularan i poznat bio, Justin je tek jedan tinejdžer kojem sve ovo što se u poslednje vreme dešava sigurno teško pada – shvatamo da zaista nekada i nije lako biti oni. Uz sve novce, popularnost i slavu kojima su okruženi, cena je ponekad previsoka. A plaćaju je u vidu bezočnih laži koje pojedini „mediji“ plasiraju kako bi sebi podigli tiraž, posetu,rejting i u danonoćnom praćenju od strane horde paparaca u lovu na udarnu fotku.

I, voleli ga mi ili ne, kapa dole za sve što je napisao. Uspeh je ono što se nikada ne prašta, a Justin Bieber je uspeo kako većina nas, pa i većina poznatih možda nikada neće.

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment