Некатегоризовано

Biljana Misic uz Jon Voighta u novom filmu o Drakuli

Biljana Misic uz Jon Voighta u novom filmu o Drakuli
Podeli dalje

biljana misic uz jon voighta u novom filmu o drakuliU novom holivudskom filmu o slavnom vampirskom zavodniku grofu Vladu Drakuli, koji se već snima u Rumuniji, naše gore list – pozorišna i filmska glumica Biljana Mišić imaće za partnera nikoga drugog nego poznatog glumca i dobitnika dva Oskara Jon Voighta i oca jednako poznate glumice Angeline Jolie.

U novom holivudskom filmu o slavnom vampirskom zavodniku grofu Vladu Drakuli, koji se već snima u Rumuniji, naše gore list – pozorišna i filmska glumica Biljana Mišić imaće za partnera nikoga drugog nego poznatog glumca i dobitnika dva Oskara Jon Voighta i oca jednako poznate glumice Angeline Jolie.

Biljana Mišić je svoju američku karijeru počela da gradi prošle godine manjim ulogama u filmovima, reklamama i muzičkim spotovima u Los Andjelesu i bez mnogo buke. Na kastinzima u konkurenciji hiljada mladih glumica – kako je već u Holivudu red i običaj, trud joj se, za sada, isplatio kroz angažman u izgledno komercijalnom projektu „The Dark Prince“ od producenata filma „Ghost Rider“, kao i ulogom u filmu “Serbian Scars”. Uloge koje u ovoj verziji igraju Jon Voight i Biljana Mišić, u Kopolinom „Drakuli“ igrali su Anthony Hopkins i Monica Belluci – likove Van Helsinga i Drakuline neveste vampirice.

U vreme kada bude završavala snimanje filma „The Dark Prince“, Biljanu očekuje prva velika premijera u Srbiji, u pitanju je debitantski film „Led“ Jelene Bajić-Jočić po istoimenoj monodrama Radoša Bajića, u kojem igra jednu od glavnih uloga.

Ova mlada glumica je, pored svih uloga u pozorištu i uspeha na modnoj sceni, najviše pažnje u našoj javnosti stekla poljupcem sa čuvenim holivudskim grubijanom – famoznim Michael Madsenom.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook