Некатегоризовано

Detalji vezani za Sex and the City 2

Detalji vezani za Sex and the City 2
Podeli dalje

sex and the city 2U nestrpljivom iščekivanju nastavka filma po istoimenoj kultnoj seriji, svim ljubiteljima Sex and the City manije, dajemo na uvid pikantne detalje!
 

 

 

U nestrpljivom iščekivanju nastavka filma po istoimenoj kultnoj seriji, svim ljubiteljima Sex and the City manije, dajemo na uvid pikantne detalje!

 

dženifer hadsonU prvom delu, pojavila se kao lični asistent Keri Bredšo, u nastavku peva naslovnu numeru! Sve populrnija (i vitkija) Dženifer Hadson, udružila se sa Leonom Luis u snimanju naslovne numere za Sex and the City 2 i, koliko nam je poznato, pesma je već hit.

ekipa sex and the city 2U drugom delu filma, otkrivamo da je Keri dve godine u braku sa Zverkom; Miranda se dvoumi oko posla i porodice i odlike čemu da da prednost; Šarlot jedva kuburi sa dvoje dece koja je izluđuju – jedno usvojeno i jedno njeno; dok Samantu viđamo i nejnoj „staroj koži“ – izlasci, momci, pretvaranje da je mlađa i još mnogo toga.

Kao da sve ovo nije dovoljno, u nastavku filma pojavljuju se i tinejdž zvezda Majli Sajrus, Lajza Mineli i Penelope Kruz!


Možda najveći zaplet predstavlja i pojava Kerinog bivšeg dečka/verenika Ejdana
i to u pravom momentu – nakon što Keri otkriva Zverkino flertovanje sa zanosnom španjolkom – Penelopom; odlazi sa devojkama na put u Abu Dabi, gde bukvalno naleće na Ejdana, koji je pozdravlja rečima „Ovo je najbolja fotomorgana koju sam imao“..

Jesam li Vam dovoljno zagolicala maštu? Nadam se da je odgovor potvrdan! Svetska premijera filma zakazana je za 27. maj; posle čega bi trebalo da se pojavi i u bioskopima širom sveta. Do tada…

 

 

 
 

 

 

 


Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

Facebook