Некатегоризовано

Dolce&Gabbana zatvorili sve radnje u Milanu!

Dolce&Gabbana zatvorili sve radnje u Milanu!
Podeli dalje

Dolce&Gabbana zatvorili sve radnje u Milanu!Prema pisanju Reutersa, modni duo Dolce&Gabbana je privremeno zatvorio sve svoje radnje u modnoj prestonici Milanu, nakon što ih je jedan od odbornika za trgovinu javno uvredio.

 

Prema pisanju Reutersa, modni duo Dolce&Gabbana je privremeno zatvorio sve svoje radnje u modnoj prestonici Milanu, nakon što ih je jedan od odbornika za trgovinu javno uvredio.

U intervjuu koji je dao jednim lokalnim novinama, odbornik Franco D’Alfonso istakao je kako pomenutim dizajnerima ne bi trebalo dozvoliti da održe reviju za proleće leto 2014 u gradskim komunalnim prostorijama, rekavši kako „ne treba da nas predstavljaju ljudi koji izbegavaju plaćanje poreza“.

Kako se ubrzo digla velika frka zbog ove izjave, odbornik je brže-bolje izdao saopštenje u kojem se izvinjava zbog komentara, međutim, Dolce&Gabbana su presekli i odlučili da stave ključ u sve milanske radnje. U saopštenju koje su izdali, naveli su i:

Ne želimo više da trpimo nezaslužene optužbe finansijske policije i organa za povraćaj poreza, napade od ministara i medija i stavljanja na stub srama na kojem se godinama nalazimo.

Pored toga, dodali su da će preko 250 zaposlenih u njihovim milanskim radnjama biti plaćeno tokom ovog privremenog zatvaranja koje bi, navodno, trebalo da se okonča u ponedeljak.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment