Некатегоризовано

Filmovi u maju 2010

Filmovi u maju 2010
Podeli dalje

U narednom tekstu, pozabavićemo se majskim bioskopskim premijerama. Pročitajte i informišite se šta sve možete pogledati u bioskopima ovog meseca.
 

 

 

U narednom tekstu, pozabavićemo se majskim bioskopskim premijerama. Pročitajte i informišite se šta sve možete pogledati u bioskopima ovog meseca.

 

Šestog maja u bioskopu Multipleks Kolosej, možete pogledati dramu „Akvarijum“ – (težak) tinejdžerski film o nedostatku ljubavi i pažnje, siromaštvu i načinima za beg od istog, mladim autsajderima… Iste večeri, u drugoj sali, počinje sa prikazivanjem romantična komedija „Prestupna godina“ o devojci koja, uprkos svemu što joj sudbina nosi, ne odstupa od namere da se uda za savršenog muškarca, na savršen dan… U Domu sindikata iste večeri počinje da se prikazuje drugi deo fantastične dadilje Mekfi, sa Emom Tompson i Ralf Fajnsom u glavnim ulogama. Nove avanture ove čarobne dadilje u njenim akcijama pomaganja roditeljima.

12.05. u Sava Centru počinje sa prikazivanjem još jedna ekranizacija Robin Huda, ovoga puta – Rasel Krou u glavnoj ulozi. Pored njega, u ulozi Lejdi Marion, pojavljuje se Oskarovka Kejt Blanšet.

 

13.05. u bioskopu Tuck, gledajte rimejk horor klasika „Strava u Ulici brestova“ i Fredi Krugera. Šta se dešava sa grupom tinejdžera kad utonu u san…saznaćete ako se ne plašite.

 

20.05. u Koloseju, odgledajte novo ostvarenje Romana Polanskog, politički triler „Pisac iz senke„. Glavne uloge dodeljene su Ijanu Mekgregoru, Pirs Brosnanu i Kim Katral – što je sve zajedno dovoljna preporuka za ovaj film.

 

Iste večeri, u bioskopu Tuckwood, oni nešto mlađi uživaće u porodičnoj komediji „Krznena osveta“ sa Bruk Šilds i Brendan Frejžerom u glavnim ulogama. Pored njih, „svetla pozornice“ uperena su i na mala krznena stvorenja – rakune. Iste večeri i na istom mestu, komedija za odrasle – „Noć za pamćenje“, sa Stiv Karelom i Tinom Fej u glavnim ulogama. Ludo ćete se zabavljati otkrivajući šta se desi kada ljubavni par poželi da unese malo promene u svoj dosadni bračni život i u kakve će sve nevolje pri tom upadati.  

 


23.05. u Sava Centru najmlađi će uživati u još jednom nastavku Šreka! Od nekadašnjeg strašljivca, Šrek je postao pitomo mače, ali mu nedostaju stari dani…odlučuje da povrati nekadašnju staru slavu i pritom pravi strašnju grešku…

 

 

 

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook