Некатегоризовано

Još jedan ljubavni krah za Hali Beri!

Još jedan ljubavni krah za Hali Beri!
Podeli dalje

Cela buka oko Sandre Bulok još je daleko od stišavanja kad…ekskluzivno – prva crnoputa Oskarovka Hali Beri razišla se sa ocem svoje dvogodišnje ćerke, nakon petogodišnje veze!
 

 

 

hali beri raskinula vezuCela buka oko Sandre Bulok još je daleko od stišavanja kad…ekskluzivno – prva crnoputa Oskarovka Hali Beri razišla se sa ocem svoje dvogodišnje ćerke, nakon petogodišnje veze!

 

Kako izvori navode, 34-ogodišnji kanadski model Gabrijel Obri je taj koji je pokrenuo stvar. Naime, budući da je devet godina mlađi od Halijeve, vremenom je to počelo da mu smeta, došlo je do zasićenja u vezi, a i počele su da ga interesuju druge žene. Isti izvori dodaju da je Gabrijel „fin i pošten“ odlučio da stavi tačku na njihovu vezu, jer nije želeo da je povredi, niti prevari.

Par se preliminarno dogovorio oko imovine i, još važnije, starateljstva oko njihove ćerke Nale. Nijedno od njih dvoje nije bilo raspoloženo za bilo kakve komentare, međutim, pojedini mediji tvrde kako je Hali „skrhana bolom„, jer zaista mnogo voli Gabrijela.

Neki drugi mediji, opet, postavljaju pitanje šta nije u redu sa jednom od najlepših i najpoželjnijih žena na svetu, kad joj se svaka veza završi na ovaj ili sličan način?

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook