Некатегоризовано

Filmovi u martu 2010.

Filmovi u martu 2010.
Podeli dalje

Mesec pred nama pun je premijera različitih filmskih žanrova. Ovoga meseca, ponajviše ćete uživati u bioskopima Tuckwood i Multipleks Kolosej, koji imaju i najraznovrsniju ponudu. Pa, da krenemo sa najavama.

 

 

Mesec pred nama pun je premijera različitih filmskih žanrova. Ovoga meseca, ponajviše ćete uživati u bioskopima Tuckwood i Multipleks Kolosej, koji imaju i najraznovrsniju ponudu. Pa, da krenemo sa najavama.

 

Već 02.03. očekuje nas premijera dugo očekivanog filma „Alisa u zemlji čuda„, reditelja Tim Bartona, sa Džoni Depom i Helen Bonam Karter u glavnim ulogama. Originalni nastavak dečije knjige, sada u izvođenju za one nešto starije.
 
04.03. u bioskopu Tuckwood očekuje nas premijera istinite priče o zabranjenoj ljubavi i intrigama, koje je katolička crkva čuvala u tajnosti duže od 1000 godina, priča o ženi poznatoj kao „Papa Jovana„. Iste večeri i na istom mestu, možete pogledati i najnovije ostvarenje Klint Istvuda, „Nepobedivi„, sa Met Dejmonom i Morgan Frimenom u glavnim ulogama. Film govori o Mendeli i njegovoj saradnju sa kapitenom južnoafričke reprezentacije, radi sna o ujedinjenju nacije.
 
U bioskopu Multipleks Kolosej, iste večeri, počinje sa prikazivanjem (već) kultni horor film „Antihrist„, sa Vilijemom Dafoom u glavnoj ulozi. Zašto je kultni, u nekim krugovima omraženi i pod velikim znakom pitanja zbog poruka koje šalje, ostaje da sami otkrijete. Ako smete..
 
10.03. u Koloseju pogledajte horor-akciju, „Daybreakers„, u kojem glavne uloge tumače Itan Havk, Vilijem Dafo i Sem Nil. Radnja filma seli nas u 2017. godinu, u kojoj su skoro svi ljudi, nakon epidemije, pretvoreni u vampire. Kako se situacija razvija za ono malo preostalih smrtnika, usled sve veće nestašice krvi za „krvopije„, otkrićete ako odgledate film.
 
11.03. u bioskopu Tuckwood prikazuje se italijanska drama „Baria: Kapija vetrova„, o tri generacije jedne sicilijanske porodice i njihovim životima u selu, kao i o čitavom prikazu italije i njene istorije tokom jednog veka.
 
Iste večeri, u bioskopu Multipleks Kolosej, počinje da se prikazuje film „Ljudi koji zure u koze„, sa više nego pozntim glumcima, poput Džordž Klunija, Ijan Mekgregora, Džef Bridžisa i Kevina Spejsija. Priča prati reportera koji, nakon bolnog raskida, želi da utoli tugu jureći sledeću veliku priču i dobija mnogo više, upuštajući se u vezu sa određenim vojnikom koji tvrdi da je deo eksperimentalnog programa američke vojske, koja ima za cilj da promeni čitav način ratovanja. Iste večeri i na istom mestu, možete uživati u novom Skorsezeovom ostvarenju, „Zatvoreno ostrvo„, sa Leonardom Di Kapriom i Mišel Vilijams u glavnim ulogama.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook