Некатегоризовано

Filmovi u martu 2010.

Podeli dalje

 
 
Od 12.03. u Koloseju nas čeka domaća komedija “Neka ostane među nama“, sa Mikijem Manojlovićem i Bogdanom Diklićem u glavnim ulogama. Priča o nabujaloj erotskoj strasti ispod naizgled smirne i letargične površine gradske svakodnevnice i običaja. Šta se dešava u boljim porodicama, a prećutkuje, ko traga za ljubavi i srećom, a ko za požudom, koje posledice stvarate, ako završite u tuđem krevetu…
 
18.03. kreće sa prikazivanjem romantična komedija “Prestupna godina“, sa sve popularnijom Ejmi Adams u glavnoj ulozi. Zanimljiva priča o devojci koja je spremna na sve kako bi se udala za savršenog momka, nezavisno od toga šta joj sudbina sprema.
 

Iste večeri, ali u bioskopu Tuckwood, avanturistički film “Knjiga spasa“, sa Denzel Vašingtonom, Geri Oldmanom i Milom Kunis u glavnim ulogama. U pitanju je postapokaliptična priča o uništenju čovečanstva, tajni njenog spasenja i jednom čoveku koji sve može da reši. Još jedna anvantura od ove večeri – “Buđenje Valhale” o neobičnom nemom i jednookom ratniku natprirodne snage koji, bežeći posle četvorogodišnjeg utamničenja starešine Barde, odlaziu mističnu zemlju Vikinga, gde se upoznaje kako sa teritorijom, tako i sa samim sobom.
 
25.03. u Domu sindikata, počinje da se prikazuje novi triler Mel Gibsona, “Na ivici tame“. Film govori o preplitanju politike i velikog biznisa, ličnim žrtvama, osvetama i želji za pravdom. U filmu (nakratko) se pojavljuje i naša glumica, Bojana Novaković, u ulozi Gibsonove ubijene ćerke.
 
Iste večeri u Koloseju, možete pogledati komediju “Ozbiljan čovek“, smeštenu u 1967, godinu; priču o običnom čovrku kojem se dešavaju loše, dok on želi sasvim jednostavne stvari – “Jefferson Airplane” na radiju i “F-Troop” na televiziji.
 
Poslednjeg dana marta, kreće sa prikazivanjem domaća drama Srđana Karanovića, “Besa“. Priča je smeštena u vreme pred početek Prvog svetskog rata i govori o iznenadnoj i zabranjenoj ljubavi hrišćanke i muslimana, pred sam vihor nadolazećeg rata. Glavne uloge su poverene Mikiju Manojloviću, Nebojši Dugaliću, Ivi Krajnc i drugima.
 
 
 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment