Некатегоризовано

GEBRÜDER TEICHMANN – LIVE! U Kulturnom centru GRAD

GEBRÜDER TEICHMANN – LIVE! U Kulturnom centru GRAD
Podeli dalje

GebrÜder Teichmann gostuju drugi put u KC GRADu, ali ovog puta sa svojim LIVE nastupom, sa kojim će predstaviti svoj najnoviji album, kao i svoje stare, poznate numere. Pre dve i po godine, upravo oni su otvorili muzički program Kulturnog centra GRAD, koji je do danas predstavio preko 400 izvođača, kako iz Beograda, Evrope, regiona, tako i iz celog sveta.

 

Andi i Hannes Teichmann rođena braća iz Berlina, pripadnici su nemačke tech-house-pop scene, poput T.Raumschmierea, Hands Grubera, ili pak Schaeben/Vossa. Uvek nasmejani, spremni za komunikaciju s publikom, njihovi ping pong setovi su često nepredvidivi. Teichmann-ova selekcija žanrova u njihovim dramatičnim setovima se kreće od minimal-a do acid-a, chicago-a, techno-a, rock-a i house-a. Osim partija koje stalno održavaju po Nemačkoj i publika ostalog dela sveta je imala to zadovoljstvo da uživa u njihovim nastupima – od Sibira, Južne Amerike, Bliskog istoka, Kine, Vijetnama pa sve do Filipina.

Kao producenti elektronske muzike osnovali su i svoj vlastiti label Festplatten, a izdavali su i za mnoge nemačke izdavačke kuće poput Kompakt-a ili pak L.age d.or-a. Festplatten je label koji je među prvima pronašao balans između funky, minimala i housea.

2001. počinju saradnju s Leopoldom Hurtom, a 2002. Grad Regensburg im dodeljuje nagradu za najveći kulturni doprinos njihovom gradu, čime su postali najmlađi dobitnici u istoriji Regensburga, te, za Nemce, prestižne nagrade.

 

 

 

2007. izdali su svoj album prvenac za label Leitfaden i Disko B, pod nazivom „The number of beat“ , a 2008. „Times Up/Hands Up“ za Teichtracks.

Cena karte do ponoći 350 RSD, posle ponoći 450 RSD


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment