Некатегоризовано

Jesenji NLP trening

Jesenji NLP trening
Podeli dalje

jesenji nlp treningNedavno ste u raznim dnevnim novinama mogli pročitati kako sve više javnih ličnosti pohađa i dobija diplome za NLP predavače i kako mogu čitati i rukovoditi mislima drugih ljudi. Saznajte sve o NLP-u iz prve ruke u okviru jesenjeg treninga koji uskoro počinje.

 

Nedavno ste u raznim dnevnim novinama mogli pročitati kako sve više javnih ličnosti pohađa i dobija diplome za NLP predavače i kako mogu čitati i rukovoditi mislima drugih ljudi. Saznajte sve o NLP-u iz prve ruke u okviru jesenjeg treninga koji uskoro počinje.

NLP – Neuro Lingvističko Programiranje je po mnogima najefikasniji komunikacioni model i sistem ličnog razvoja koji postoji danas u svetu
NLP je metod za modelovanje ljudske IZUZETNOSTI (izvrsnosti) kako bi se mogla ponoviti.
NLP je sistemska studija ljudske komunikacije.
NLP je akronim od Neuro Lingvističko Programiranje i bavi se našom neurologijom i principima funkcionisanja našeg uma, našim jezikom i uticajem jezika na nas i na druge.

Komunikacionevestine.com organizuju Jesenji NLP Practitioner u trajanju od 6 vikenda + 6 četvrtaka sa početkom u subotu 15. septembra od 9:30h. (svaki treći vikend).

Danas preko 1.000.000 ljudi u svetu koristi ovaj izuzetno efikasan model. Najpoznatiji su Barak Obama, Bill Klinton, Jim Carrey, Keanu Reeves (cela ekipa Matrix filmova) Oprah Winfrey i mnogi drugi.

Ako želite da:
– Komunicirate sa jasnim uticajem na sebe i druge
– Čitate ljude i prepoznajete šta je rečenu u redovima i između redova
– Upravljate vašim mislima, emocijama, ponašanjem i rezultatom
– Prigrlite i ostvarite vaše velike i male ciljeve
– Uklonite neželjene navike
– Budete onakvi kakvi ste oduvek želeli da budete …
– Budete najbolji Vi
– Upravljate vašom motivacijom
– Gradite bliže veze sa ljudima
– Povećate samouverenost i vrednovanje sebe
– Kreirate čvrst pozitivan mentalni stav
– Ostvarite veći pristup vašem vrhunskom performansu

Ako Vam je ovo interesantno i možete da prepoznate vrednost ovog treninga za Vas pogledajte više detalja o treningu na sajtu Komunikacione veštine ili se javite na telefon 061 6922 927.

 
 

Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

  • Na NLP treningu možete da naučite da bolje prepoznajete i tumačite neverbalnu komunikaciju, što podiže nivo efikasnosti vaše komunikacije. Možete prepoznati neke signale koje osoba preko puta vas i ne zna da šalje.
    Možete da pojačate svoju svesnost i na taj način da prikupite više informacija iz okruženja koje su i sada oko vas. NLP nema veze sa vidovitošću i čitanjem misli.
    Nekada vrhunski komunikatori mogu da strukturiraju svoju komunikaciju na način da osoba preko puta ima utisak kao da joj neko čita misli.
    Veliki pozdrav
    Zoran

Facebook