Некатегоризовано

Jesenji NLP trening

Jesenji NLP trening
Podeli dalje

jesenji nlp treningNedavno ste u raznim dnevnim novinama mogli pročitati kako sve više javnih ličnosti pohađa i dobija diplome za NLP predavače i kako mogu čitati i rukovoditi mislima drugih ljudi. Saznajte sve o NLP-u iz prve ruke u okviru jesenjeg treninga koji uskoro počinje.

 

Nedavno ste u raznim dnevnim novinama mogli pročitati kako sve više javnih ličnosti pohađa i dobija diplome za NLP predavače i kako mogu čitati i rukovoditi mislima drugih ljudi. Saznajte sve o NLP-u iz prve ruke u okviru jesenjeg treninga koji uskoro počinje.

NLP – Neuro Lingvističko Programiranje je po mnogima najefikasniji komunikacioni model i sistem ličnog razvoja koji postoji danas u svetu
NLP je metod za modelovanje ljudske IZUZETNOSTI (izvrsnosti) kako bi se mogla ponoviti.
NLP je sistemska studija ljudske komunikacije.
NLP je akronim od Neuro Lingvističko Programiranje i bavi se našom neurologijom i principima funkcionisanja našeg uma, našim jezikom i uticajem jezika na nas i na druge.

Komunikacionevestine.com organizuju Jesenji NLP Practitioner u trajanju od 6 vikenda + 6 četvrtaka sa početkom u subotu 15. septembra od 9:30h. (svaki treći vikend).

Danas preko 1.000.000 ljudi u svetu koristi ovaj izuzetno efikasan model. Najpoznatiji su Barak Obama, Bill Klinton, Jim Carrey, Keanu Reeves (cela ekipa Matrix filmova) Oprah Winfrey i mnogi drugi.

Ako želite da:
– Komunicirate sa jasnim uticajem na sebe i druge
– Čitate ljude i prepoznajete šta je rečenu u redovima i između redova
– Upravljate vašim mislima, emocijama, ponašanjem i rezultatom
– Prigrlite i ostvarite vaše velike i male ciljeve
– Uklonite neželjene navike
– Budete onakvi kakvi ste oduvek želeli da budete …
– Budete najbolji Vi
– Upravljate vašom motivacijom
– Gradite bliže veze sa ljudima
– Povećate samouverenost i vrednovanje sebe
– Kreirate čvrst pozitivan mentalni stav
– Ostvarite veći pristup vašem vrhunskom performansu

Ako Vam je ovo interesantno i možete da prepoznate vrednost ovog treninga za Vas pogledajte više detalja o treningu na sajtu Komunikacione veštine ili se javite na telefon 061 6922 927.

 
 

Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

  • Na NLP treningu možete da naučite da bolje prepoznajete i tumačite neverbalnu komunikaciju, što podiže nivo efikasnosti vaše komunikacije. Možete prepoznati neke signale koje osoba preko puta vas i ne zna da šalje.
    Možete da pojačate svoju svesnost i na taj način da prikupite više informacija iz okruženja koje su i sada oko vas. NLP nema veze sa vidovitošću i čitanjem misli.
    Nekada vrhunski komunikatori mogu da strukturiraju svoju komunikaciju na način da osoba preko puta ima utisak kao da joj neko čita misli.
    Veliki pozdrav
    Zoran

Facebook

Zaprati nas na Instagramu