Некатегоризовано

Pal Zileri revija jesen zima 2012-2013

Pal Zileri revija jesen zima 2012-2013
Podeli dalje

pal zileri revija jesen zima 2012-2013Poznati muški brend Pal Zileri, u ponedeljak 10. septembra prikazaće kolekciju za jesen/zimu 2012-2013 inspirisanu glamurom pedesetih godina prošlog veka. Revija će biti održana u međunarodnom kongresnom centru Belexpo.

 

Poznati muški brend Pal Zileri, u ponedeljak 10. septembra prikazaće kolekciju za jesen/zimu 2012-2013 inspirisanu glamurom pedesetih godina prošlog veka. Revija će biti održana u međunarodnom kongresnom centru Belexpo.
 

Koncept kolekcije usredsređen je na usaglašenu mešavinu laganih materijala, uz neprozirni izgled i kombinaciju materijala istog tkanja (kao što su pamuk/vuna ili pamuk/najlon). Ključni element je „starinski izgled“,  naglašen različitim nijansama kod pantalona i košulja.

Lakoća je naglašena „piumalana“ tkaninom, dizajniranom da naglasi kvalitet dva izuzetna prirodna materijala;  jakne i kaputi su kreirani da se nose sa posebnom lakoćom, napravljene od laganog kašmira, postavljenog sa pravim guščijim perjem. Pored toga, oslikava se i u izradi ostalih odevnih predmeta – jaknama i kaputima – koji savršeno prijanjaju uz telo, kreirajući izgled krojačkog veza.

 

Formalna odeća je dizajnirana u različitim nijansama sive – preko svetle do svetlo roze  do antracit sive –  koja prosvetljuje dominantnu nijansu boje senfa. Alternativa osnove je paleta boja sivo plave i mornarsko plave sa svetlo plavim i ljubičastim efektima, dok prirodan svet bež i braon boje stvara sjajni dodatak tkanini pregorele kože.

Duh kolekcije Lab jesen-zima 2012-2013 prožimaju tri teme: prljavo crna – dominantna je nijansirana crna boja, u kombinaciji sa različitim ali i uvek elegantnim stilovima; Golubije siva boja  u trkotaži i snežno bele košulje osvežavaju paletu boja ove teme; sive nijanse u kombinaciji sa belom – oplemenjuju uobičajene “zimske” boje. Zaposleni muškarci – imidž modernog metropolite naglašen je bojama kao što su  plava i antracit, u kombinaciji sa žutom, narandžastom i svetlo plavom. Ova inovacija se najbolje oslikava na odeći sa formalnim bojama, koja se „transformiše“  primenom postave u boji na sakoe.


Kolekciju dopunjuje aksesoar
– poput providnih ešarpi sa velikom mustrom, prisutnim i na kravatama. Materijali i šare u boji daju posebni akcenat kaiševima, dok su patike u boji sačinjene od različitih tehnoloških i prirodnih materijala.

 

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook