Некатегоризовано

Kim Kardashian uplivava u politicke vode?

Kim Kardashian uplivava u politicke vode?
Podeli dalje

kim kardashian uplivava u politicke vode?Poznata holivudska starleta, Kim Kardashian, izgleda ne može da se zadovolji samo ničim izazvanom popularnošću, već se ozbiljno razmišlja da krene put političkih voda. Kako? Za početak, tako što je otišla u jezgro trenutnih izraelsko palestinskih nemira – u Kuvajt!

Poznata holivudska starleta, Kim Kardashian, izgleda ne može da se zadovolji samo ničim izazvanom popularnošću, već se ozbiljno razmišlja da krene put političkih voda. Kako? Za početak, tako što je otišla u jezgro trenutnih izraelsko palestinskih nemira – u Kuvajt!

kim kardashian u kuvajtuPrateći njen Instagram profil, saznali smo da je Kardashianka u Kuvajtu kako bi se informisala o neprijatnoj i tužnoj situaciji, a sve zarad iskorišćavanja svoje popularnosti u dobre svrhe.  Naime, Kim želi da upotrebi svoju slavu kako bi podigla svest ljudima o važnim pitanjima i izazovima u tom delu sveta, ali i da pomogne onima kojima je pomoć neophodna. U to ime, starleta se sastala i sa američkim ambasadorom u Kuvajtu, gospodinom Matthewom Tuellerom i čak stigla i da se fotka sa njim i sve objavi na Instagramu.

Da sve nije tako crno (Kim i politika ?!), ali i da je u pitanju još jedan (beskrupulozni) marketinški trik, govori i podatak da je Kim Kardashian u stvari na bliskoistočnoj turneji povodom otvaranja Millions of Milkshakes radnji, čije je zaštitno lice. Ko zna, možda se Kim jednom i zaista pokrene na političkoj sceni, a zarad još veće popularnosti i još više novca mira u svetu.

Šta sve pojedini ne rade za slavu..

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook