Некатегоризовано

Lady Gaga promoviše život u celibatu!

Lady Gaga promoviše život u celibatu!
Podeli dalje

lady gaga u celibatuUsled brzog tempa života, ali i iz drugih razloga, poznata pevačica Lady Gaga odlučila se na celibat! Do daljnjeg. Osim toga, poziva i svoje obožavaoce, ali i sve druge, da joj se u tome pridruže.
 

 

 

lady gagaUsled brzog tempa života, ali i iz drugih razloga, poznata pevačica Lady Gaga odlučila se na celibat! Do daljnjeg. Osim toga, poziva i svoje obožavaoce, ali i sve druge, da joj se u tome pridruže.
 

24-godišnja pevačica čije pesme govore upravo o telesnim zadovoljstvima, sama sebi je nametnula ovu zabranu i preporučuje svima da i oni razmotre taj stav. Kako kaže, na ovu odluku se odlučila i zbog stalnog porasta HIV pozitivnih među ženama, dok je stopa zaraženih kod muškaraca u padu.

U redu je da budete sa kim god želite.Ne morate da imate seks da bi se dobro osećali o sebi i, ako niste spremni, nemojte to raditi. Ako jeste, na mojim koncertima dele se besplatni kondomi na izlasku!…Sećam se popularnih devojaka iz vremena kada sam ja odrastala. sve su imale seks, ali to više nije kul – imati seks sve vreme: Bolje je biti jak i nezavistan„, izjavila je Lady Gaga u razgovoru sa Londonskim medijima.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook