Некатегоризовано

Letnji Retro Chic modni bazar

Letnji Retro Chic modni bazar
Podeli dalje

letnji retro chic modni bazarRetro Chic nastavlja uspešnu saradnju sa Galerijom Eurocentar i ovoga puta očekuje vas jedno lepo i kreativno predstavljanje mladih domaćih dizajnera i njihovih aktuelnih kolekcija za proleće/leto 2012 od 14. do 16. juna.

Retro Chic nastavlja uspešnu saradnju sa Galerijom Eurocentar i ovoga puta očekuje vas jedno lepo i kreativno predstavljanje mladih domaćih dizajnera i njihovih aktuelnih kolekcija za proleće/leto 2012 od 14. do 16. juna.
 

Dođite u Galeriju Eurocentar (Makedonska 30) i u oviru Retro Chic Bazara pogledajte i kupite nešto iz najsvežije kolekcije unikatne garderobe, nakita, modnih detalja i upotrebnih predmeta za kuću koje su za vas pripremili mladi domaći dizajneri.

Na trodnevnom programu bazara biće predstavljena široka ponuda unikata za sve one dame i gospodu koji vole, neguju i cene jedinstven i originalni stil. Ovom prilikom svoje radove i kreativno, zanatsko umeće predstaviće široj publici, pored modnih dizajnera i dizajnera nakita, modnih detalja i obuće, i profesionalni šminkeri i frizeri, modni, frizerski i kozmetički studiji i saloni, radionice prirodne kozmetike, modni fotografi i stilisti.

Posebnu ponudu izneće i beogradske vintage radnje, kao i privatni vlasnici originalnih, autentičnih komada iz perioda od 20-ih do 80-ih g. 20. veka, kao što su garderoba, nakit, modni detalji, ploče i sl. retki, a vredni predmeti. Deo bazara namenjen je i dizajnerima upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću izrađenih najrazličitijim tehnikama, originalnog stila.

Prvo veče, na programu vas očekuje modna revija aktuelnih modela mladih domaćih dizajnera, sa početkom od 19:00, drugog i trećeg dana Interaktivni dizajn nakita – radionice, gde će autori dizajnirati i izrađivati nakit na licu mesta u dogovoru sa kupcima, što je idealna prilika da prikažete svoju kreativnost.

Radno vreme bazara:

ČETVRTAK, 14.6. 12-20h
PETAK, 15.6. 12-20h
SUBOTA, 16.6. 12-20h

TEHNIČKA PODRŠKA:
DJ Lucky – muzički program
Modna Agencija „Orea“ – Novi Sad
Nina Ćalić – make up design

 
A samo za posetioce Portala, Retro Chic je pripremio vaučere sa popustom na kupovinu od 10%, koje ćete moći da podignete u samoj Galeriji u toku trajanja bazara. Vaučer se može iskoristiti za kupovinu jednog artikla i važi na svim štandovima. Prvih 20 koji se jave putem maila kontakt@organvlasti.com i ostave svoje podatke, dobijaju po jedan vaučer.
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment