Некатегоризовано

Sensation Innerspace – ponovljen proslogodisnji uspeh

Sensation Innerspace – ponovljen proslogodisnji uspeh

sensation innerspace ponovljen proslogodisnji uspehKao što je poznato, Sensation spektakl se vratio u Beograd 12. maja u Beogradskoj areni, sa temom Innerspace. Ovo je drugi put da je Beograd bio domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena koji je, kao i prošle godine, održan u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.

Kao što je poznato, Sensation spektakl se vratio u Beograd 12. maja u Beogradskoj areni, sa temom Innerspace. Ovo je drugi put da je Beograd bio domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena koji je, kao i prošle godine, održan u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.
sensation innerspace 2012

Posetioci iz 38 zemalja stigli su u Beograd samo zbog ovog spektakla. Većina je došla iz SAD-a, Bugarske, Hrvatske, Austrije, Rumunije, Slovenije, Danske, Holandije,…i svi redom, doživeli su nezaboravno iskustvo uživajući u temi Innerspace i muzici sjajnh DJ imena: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell.

Ove godine veliki uspeh imao je i Smirnoff VIP klub powered by Wickedjs  sa kombinacijom inostranih i lokalnih DJ izvođača: Beatmaniacs, Đorđe Pavlović, Mirko& Meex, DJ Dacha, DJ Key, DJ Jaz von D (NL), DJ Nikifor, Lady Dee, Angel Anx, Bane Paunović, VJ Tekyes i  DJ Maron koji je zatvorio afterparty.

Najnoviji Sensation spektakl održaće se 07. jula u Amsterdamskoj areni, koja će tom prilikom biti pretvorena u belu oazu sa premijerom najnovije teme Source of Light.

sensation innerspace beograd

Zvanični Sensation organizator za region Balkana je kompanija Insomnia Global South East Europe (SEE), sa sedištem u Amsterdamu (Holandija) i regionalnom kancelarijom u Beogradu, u Srbiji.

Fb komentari

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Facebook

Zaprati nas na Instagramu