Некатегоризовано

Najduži šlep na svetu

Najduži šlep na svetu
Podeli dalje

najduzi slep na svetuRumunska manekenka iz Bukurešta, 17-ogodišnja Ema Dumitrescu ušla je u Ginisovu knjigu rekorda, noseći venčanicu sa zvanično najdužim šlepom na svetu – skoro 2.9km dug!

Rumunska manekenka iz Bukurešta, 17-ogodišnja Ema Dumitrescu ušla je u Ginisovu knjigu rekorda, noseći venčanicu sa zvanično najdužim šlepom na svetu – skoro 2.9km dug!
Za tu priliku, Ema se nalazila u letećem balonu, kako bi se ščep video u svom punom sjaju (i dužini) a u svrhu promocije prestojećeg Sajma Venčanja.

Venčanicu je dizajnirala modna kuća Andree Salon, za čiju je izradu uposleno 10 krojačica, a cela izrada je trajala 100 dana! Tom prilikom, utrošeno je 45m postave, oko 5km tafta, više od 5m Chantilly čipke, kao i 1800 igli za šivenje i 150 kalema za konce, kako bi se napravio šlep koji je oborio prošlogodišnji rekord od gotovo 2.5km.

Venčanica je prikazana prošle nedelje, letom iznad gradskog Bulevara Jedinstva koji je napravio ozloglašeni Čaušesku, a pod budnim okom posetilaca i okolnih prolaznika.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook