Некатегоризовано

Nedeljne predstave u pozorištu Vuk – 27.03. 31.03.

Nedeljne predstave u pozorištu Vuk – 27.03. 31.03.
Podeli dalje

predstave u vukuSa dolaskom lepog vremena promenilo nam se raspoloženje, koje možemo dodatno poboljšati odlaskom u pozorište. Preporuka za ovu nedelju – svratite do Ustanove Kulture Vuk i odgledajte jednu od ovonedeljnih predstava.

Sa dolaskom lepog vremena promenilo nam se raspoloženje, koje možemo dodatno poboljšati odlaskom u pozorište. Preporuka za ovu nedelju – svratite do Ustanove Kulture Vuk i odgledajte jednu od ovonedeljnih predstava. 
 
27. 03., UTORAK, 20č, SCENA „KULT“
ZVEZDANA PRAŠINA

Mladi ljubavnici stalno menjaju svoje partnere da bi ustanovili da je potraga za ljubavlju večna i da idealan partner ne postoji. Za muškarce je nužno rešenje imati ružnu ženu, koja opasno kuva i razmaženu ljubavnicu s kojom je avantura zagarantovana; a za žene je nužan izlaz dosadan muž koji obavlja sve prljave poslove u kući i ljubavnik avanturista. U potrazi im pomažu kuma i kum koji imaju svoj koncept braka i veze koji je još ekstremniji i društveno neprihvatljiviji, ali prirodniji – iskoristi partnera i beži. Tekst: Dušan Kovačević, režija: Marko Đurić, uloge: Janko Cekić, Verica Nikolić, Slobodan Roksandić, Jelena Stajkovac, Dušica Novaković, Marko Milovanović.
Cena karte: 480,00 DIN
28. 03. SREDA, 20č, SCENA „ALEKSANDAR POPOVIĆ“
ARSENIK I STARE ČIPKE

„Arsenik i stare čipke”, najpopularnija i najizvođenija crnohumorna komedija američkog pisca Džozefa Keserlinga doživljava svoju teatarsku adaptaciju na velikoj sceni UK „Vuk Karadžić” u režiji Stefana Sablića. Uzbudljiva trilerska priča plete se oko pozorišnog kritičara Mortimera Brustera (Nikola Vujović) i njegove dve “divne” tetke dobročiniteljke, koje tumače Jelisaveta Seka Sablić i Gorica Popović, a za koje se ispostavlja da ubijaju ljude iz plemenitih motiva (kako bi ih spasle muka ovoga sveta) trujući ih kupinovim vinom. U predstavi igraju još i Mladen Andrejević, Boris Milivojević, Nebojša Milovanović i Bane Zeremski/Marko Nikolić. Režija: Stefan Sablić, igraju: Nebojša Ljubišić, Tamara Dragičević, Tanja Pjevac, Jelisaveta Seka Sablić, Marko Nikolić.
Cena karte: 600,00 DIN
28. 03., SREDA, 20č, SCENA „KULT“
GOSTOVANjE NARODNOG POZORIŠTA „STERIJA“ VRŠAC / SCENA PROFESIONALNOG POZORIŠTA NA RUMUNSKOM U VOJVODINI
PIJAČ ROSE

Ova predstava je omaž pesniku koji je ostavio trag svojim radom i životom. Njegov život bio je bogata inspiracija Sanji Domazet da napiše ovaj tekst a meni da napravim predstavu koja je priča o umetniku, o samoći, čežnji, pobuni, očajanju, o nedovoljno ljubavi i o ranjivosti. Svemu onome što je činilo život i delo pesnika, građanina Vršca u kome je ostao da živi shvatajući da mu je dužnost i odgovornost u odnosu na ljude da učini najviše kako bi im podario poverenje u umetnost i lepotu.„, Stefan Sablić. Tekst: Sanja Domazet, režija, scenografija, muzika: Stefan Sablić, uloge: Marko Adžić, Otilia Pescariu, Monica  Boldovină-bugle, Mircea Omoran, Ionel Cugia, Bogdan Căta.  
Cena karte: 420,00 DIN
29. 03., ČETVRTAK, 20č, SCENA „ALEKSANDAR POPOVIĆ“
ZVEZDARSKE ZVEZDICE

Radnja ovog jedinstvenog muzičke komedije smeštena je u Beograd 1935. godine, a prati jednu probu Ženskog zvezdarskog pevačkog društva čiji su članovi beogradske dame zaljubljene u umetnost i muziku. Dame organizuju priredbu za godišnjicu svog društva i uz pomoć jedinog gospodina u koga su sve pomalo zaljubljene, uspevaju da naprave nezaboravnu zabavu sa mnogo pesme i igre. Muzička kulisa ove predstave obuhvata stare šlagere, vesele kuplete, poneku varošku tj. starogradsku pesmu. Razdraganoj atmosferi doprinose autentični kostimi iz tog vremena: lepršave haljine, šeširići i romantična scenografija. Režija: Gorica Popović, uloge: Gorica Popović, Dara Džokić, Tanja Bošković, Katarina Gojković, Jelica Sretenović, Sofija Juričan, Anita Mančić / Katarina Žutić, Goran Sultanović, Radomir Nikolić.
Cena karte: 600,00 DIN
29. 03., ČETVRTAK, 20č, SCENA „KULT“
VIŠE SREĆE OVAJ PUT

Junaci  ove priče su naše komšije, Beograđani, koje viđamo svako jutro kako slepi od nezadovoljstva, nervoze i umora sumanuto jure ka nekom  svom cilju. Nakon jutarnjeg buđenja,  oni staju  na traku za trčanje, u nadi da će biti uspešni, iako nisu sigurni šta se zapravo znači reč  „USPEH“!!! Na tom apsurdnom i komičnom maratonu srećemo roditelje, učitelje, kolege, muževe, neuzvraćene ljubavi… Po motivima romana Dž. Barnsa, B. Vijana i G. G. Markesa, adaptacija i režija: Tatjana Kecman, Boris Radmilović, igraju: Tatjana Kecman, Boris Radmilović, Nataša Balog.
Cena karte: 420,00 DIN
30. 03., PETAK, 20č, SCENA „KULT“
BUNAR
„BUNAR“ je priča o malom mestu u Bosni, o jednoj porodici i problemima svakodnevnog života sa kojima se stanovnici tog mesta susreću godinama posle rata. Glavni zaplet događa se kada stigne ponuda za izgradnju vodovoda u mestu. Odbijanjem takve ponude gubi se mnogo,ali većina stanovnika nije spremna da prihvati novine. U raspravama da li bunare treba prodati u zamenu za vodovod, na površinu izbijaju mnoge predrasude…Pisac: Radmila Smiljanić, reditelj: Egon Savin, scenograf: Darko Nedeljković, kostimograf: Zagorka Stojanović, kompozitor: Nikola Čuturilo, lektor: Ljiljana Mrkić, inspicijent i sufler: Dušan Pavlović,organizator: Ana Ćurčin, uloge: Radmila Živković, Mariana Aranđelović, Jova Maksić, Ivana Šćepanović,Novak Bilbija.
Cena karte: 720,00 DIN
31. 03., SUBOTA, 20č, SCENA „KULT“
MUZIČKO VEČE SA ZVEZDAMA

gost Gorice Popović: Marinko Madžgalj
Jedan od najpoznatijih glumaca mlađe generacije, Marinko Madžgalj, 31. marta biće specijalni gost Gorice Popović u okviru programa „Muzičko veče sa zvezdama“. Šoumen, pevač, gitarista i glumac priprema nam pažljivo odabranu selekciju omiljenih šansona, evergrin hitova, romansi, popularnih numera u pratnji svog benda i obećava nezaboravan provod! Muzička pratnja: Branko Kljajić i Lazar Đurović na gitari, a Siniša Cvetković Ludvig na klavijaturama.
Cena karte: 900,00 DIN

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook