Некатегоризовано

NFL igrač zamalo zadavio Tinu Tekilu

NFL igrač zamalo zadavio Tinu Tekilu
Podeli dalje

Američki fudbaler koji igra za San Dijego Čardžers, Šon Merimen (25), uhapšen je u nedelju sa optužnicom da je pokušao da zadavi MTV rijaliti zvezdu Tilu Tekilu (27). Totalno izbezumljena žena pozvala je policiju ujutru oko 3.45 tvrdeći da je čovek s kojim živi zajedno pokušao da je zadavi, saopšteno je iz ureda San Dijega Kauntija, Kalifornija.

 

 

 

Američki fudbaler koji igra za San Dijego Čardžers, Šon Merimen (25), uhapšen je u nedelju sa optužnicom da je pokušao da zadavi MTV rijaliti zvezdu Tilu Tekilu (27). Totalno izbezumljena žena pozvala je policiju ujutru oko 3.45 tvrdeći da je čovek s kojim živi zajedno pokušao da je zadavi, saopšteno je iz ureda San Dijega Kauntija, Kalifornija.Kada su policajci stigli na licu mesta, uvideli su da se radi o MTV zvezdi Tili Tekili i NFL zvezdi Šonu Merimenu. On je odmah uhapšen sa optužnicom za napad, a Tila Tekila je završila u bolnici.

Advokat Merimena, Tod Makaluso, odbio je sve navode optužnice dodajući da ima nekoliko svedoka koji su prisustvovali svađi ljubavnika i koji će potvrditi nevinost njegovog klijenta. Takođe, tvdi da je Tila Tekila bila mortus pijana.

Veoma smo ubeđeni da se ovaj slučaj može završiti bez optužnice – izjavio je Makaluso.

Merimen je pušten iz policije posle uplaćene kaucije od 58.000 dolara, a Tila Tekila je u međuvremenu izašla iz bolnice.  

 

Izvor: Sportal


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook