Некатегоризовано

Nopal Lux nagradjen na Sajmu tehnike

Nopal Lux nagradjen na Sajmu tehnike
Podeli dalje

nopal lux nagradjen na sajmu tehnikeNa nedavno održanom Sajmu tehnike (14.05.-18.05.), kompaniji Nopal Lux dodeljena je nagrada ‘Korak u budućnost‘ za vrhunska tehničko-tehnološka dostignuća u oblasti elektroenergetike.

 

Na nedavno održanom Sajmu tehnike (14.05.-18.05.), kompaniji Nopal Lux dodeljena je nagrada ‘Korak u budućnost‘ za vrhunska tehničko-tehnološka dostignuća u oblasti elektroenergetike.
 
Prateći svetske trendove u oblasti elektroinstalacija razvojni tim Nopal Luxa je konstruisao modularni sistem  izuzetnog dizajna i neospornog kvaliteta što je potvrđeno od strane stručnog žirija dobijanjem ove značajne nagrade.  Modularni system “Interio” je po prvi put u javnosti predstavljen na Sajmu tehnike i njegova serijska proizvodnja se očekuje u narednim mesecima. Kompletan sajamski nastup kompanije Nopal Lux je visoko ocenjen i nagrađen od strane UEPS – Udruženja za tržišne komunikacije Srbije.

Možda vas začudi zašto se jedna ovakva vest nalazi na ženskom Portalu; sasvim zaslužno je ovde jer ovom ‘muškom‘ firmom rukovodi – i to vrlo uspešno – jedna mlada i sposobna žena, izvršni direktor i suvlasnik kompanije Jovana Jakovljev.

Povodom dobijanja nagrade za svoju novu proizvodnu liniju, gospođica Jakovljev je izjavila: “Zadovoljstvo nam je da je naša nova proizvodna linija naišla na pozitivan odziv kako stručne javnosti tako i posetilaca Beogradskog sajma tehnike. Ponosni smo što je kompletan program rezultat zaokruženog ciklusa razvoja i proizvodnje unutar kompanije, što nas izdvaja na tržištu Srbije.  Prisustvo nove linije na tržištu upotpuniće asortiman i zaokružiti naše poslovanje.  Nopal Lux je izvozno orijentisana kompanija sa oko 45% udela izvoza u ukupnoj prodaji, sa novom linijom pratimo svetske trendove u elektroinstalacijama i očekujemo pozitivan odziv na inostranom tržištu”.

 

NOPAL LUX D.0.0. je osnovan 23.08.2010 u Bačkoj Palanci. Trenutno je zaposleno  120 radnika sa tendencijom rasta do kraja godine na 160 zaposlenih. Kompanija ima proizvodni kapacitet od 5 miliona jedinica i konstantan lager od 50 miliona dinara. Nopal Lux nudi kompetan asortiman proizvoda za električne kućne  instalacije. Kompletan tehnološki ciklus obezbedjuje praćenje najnaprednijih tehnika i metoda kao i permanentan  razvoj novih proizvoda.

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook