Некатегоризовано

Nova radio emisija za mlade

Nova radio emisija za mlade
Podeli dalje

nova radio emisija za mladeNevladina omladinska organizacija Centar E8 u okviru programa „Participacija i aktivizam mladih“ a u saradnji sa Unijom srednjoškolaca Srbije, pokreće radio emisiju namenjenu mladima i koju će kreirati i emitovati sami mladi, a počev od juna meseca.

 

Nevladina omladinska organizacija Centar E8 u okviru programa „Participacija i aktivizam mladih“ a u saradnji sa Unijom srednjoškolaca Srbije, pokreće radio emisiju namenjenu mladima i koju će kreirati i emitovati sami mladi, a počev od juna meseca.

participacija i aktivizam mladih

Koje su to teme koje bi mladi najradije slušali, kakav koncept emisije treba da bude i odgovore na slična pitanja daćete upravo vi – mladi i zato se prijavite do 13. maja, popunivši prijavu na ovom linku. Pridruži se zanimljivom i kreativnom timu u kreiranju emisije, volontiraj i menjaj svoj grad i zemlju na bolje.

Radio emisija je deo kampanje “Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe” koja podstiče mlade da iznesu svoje zahteve, predloge, sugestije od vlasti preko internet platforme Izaberi i pokušava da omogući dvosmernu komunikaciju između mladih i političkih stranaka.

Postani deo ekipe koja će napraviti slušanu i zanimljivu radio emisiju za mlade!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook