Некатегоризовано

Novi ljubimac Jelene Karleuše!

Novi ljubimac Jelene Karleuše!
Podeli dalje

U prilog činjenici da naše „celebrity“ face nisu jedinstvene i originalne ni po čemu, govori i najnoviji postupak pevačice Jelene Karleuše. Pomenuta dama je nedavno gradom na povocu prošetala, ni manje ni više, nego prase!

 

 

slika iz Scandal-aU prilog činjenici da naše „celebrity“ face nisu jedinstvene i originalne ni po čemu, govori i najnoviji postupak pevačice Jelene Karleuše. Pomenuta dama je nedavno gradom na povocu prošetala, ni manje ni više, nego prase!
 
Kako bi istakla svoju „titulu modne ikone“ i pokazala da ide u korak sa kaska za svetskim trendovima, za sada neimenovano prase je oko vrata imalo zavezanu Louis Vuitton maramu! Upadljivi par je uslikan od strane paparaca magazina Scandal, a sama Jelena je dala objašnjenje za ovaj postupak.

– Napravili smo kasting na jednoj farmi u blizini Beograda. Da bi postalo moj kućni ljubimac, prase je moralo da pokaže istančan ukus za prave stvari. Dakle, sa jedne strane je bio fejk “Louis Vuitton”, a sa druge strane pravi i svako prase koje je prepoznalo originalni komad ušlo je u dalje takmičenje. Sledeći zadatak je bio test muzikalnosti i poslednji – debljine – izjavila je Karleuša za pomenuti magazin. Svaki komentar na izjavu je suvišan.

Jelena Karleuša je samo prva u nizu koja se prihvatila ovog, sad već starog, svetskog trenda. Ljubav prema prasićima kao ljubimcima među prvima je iskazao glumac Luk Peri, poznat po ulozi Dilana iz popularne serije devedesetih, „Beverli Hils”. Njegovim stopama, kasnije su krenuli Džordž Kluni, Viktorija i Dejvid Bekam i mnogi drugi.

 
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook