Некатегоризовано

Osvojite Veceru na nebu u Beogradu

Osvojite Veceru na nebu u Beogradu
Podeli dalje

osvojite veceru na nebu u beograduNakon Pariza, Londona, Monaka, Las Vegasa i ostalih svetskih metropola, jedinstveni gastronomski užitak “Večera na nebu” desiće se i u Beogradu, od 16. do 19. maja na platou ispred Delta Cityja. U pitanju je nesvakidašnje hedonističko uživanje u hrani na visini od 50 metara za 22 osobe!

 

 

Nakon Pariza, Londona, Monaka, Las Vegasa i ostalih svetskih metropola, jedinstveni gastronomski užitak “Večera na nebu” desiće se i u Beogradu, od 16. do 19. maja na platou ispred Delta Cityja. U pitanju je nesvakidašnje hedonističko uživanje u hrani na visini od 50 metara za 22 osobe!

Večera na nebu je ideja nastala u Belgiji sa ciljem da uživaocima u dobroj hrani i ekskluzivnim restoranima ponudi nešto jedinstveno i potpuno drugačije. Otud i ne čudi što ih je magazin Forbes uvrstio u jedan od 10 najneobičnijih restorana na svetu.

Ovu neobičnu konstrukciju predstavlja sto za 22 osobe i radnu površinu za tri člana osoblja – šef i dva pomoćnika, koji se kranom podiže na 50m visine, pružajući gostima jedinstven i neponovljiv pogled na grad dok uživaju u nekim od specijaliteta odabranog kuvara – u Beogradu će glavni kuvar Večere na nebu biti šef kuhinje hotela “Square NineGoran Kovačević. Za bezbednost se ne brinite: koncept je dizajniran prema nemačkoj normi DIN 4112, koja predstavlja najviše svetske standard bezbednosti.

Domaćin ovog događaja je Delta City (u saradnji sa produkcijom Sound ray Pe&Event) koji se potrudio da i tviteraši skloni avanturi i uzbuđenjima dobiju mogućnost da osvoje sebi mesto u ovom ekskluzivnom restoranu. Počevši od juče, naredne 4 nedelje će se jednom nedeljno birati najkreativniji odgovor na njihova pitanja koja će postavljati na Twitteru. Pobednik osvaja avanturu na 50 metara, a prvo pitanje je:

Ako još niste, otvorite Twitter nalog, zapratite @DeltaCityBG i pomoću hashtaga #VeceraNaNebu pratite pitanja, uključite se u igru i zabavite se čitajući kreativne odgovore. Više detalja o čitavom konceptu Večere na nebu, kao i odgovore na najčešća pitanja (poput onog: a gde otići u toalet, ako prigusti?) pročitajte na njihovom sajtu.


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook