Некатегоризовано

Otvaranje shopping centra Stadion 25. aprila

Otvaranje shopping centra Stadion 25. aprila
Podeli dalje

otvaranje shoping centra stadion 25. aprilaBeograd će krajem aprila postati bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat: 25.aprila 2013. u 10 časova pre podne zvanično počinje sa radom novi  šoping centar „Stadion koji se nalazi na Voždovcu, u ulici Zaplanjska 32.

 

 

Beograd će krajem aprila postati bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat: 25.aprila 2013. u 10 časova pre podne zvanično počinje sa radom novi  šoping centar „Stadion koji se nalazi na Voždovcu, u ulici Zaplanjska 32.

Novi Stadion Shopping Center koji se prostire na oko 75.000 kvadratnih metara predstavlja najveći šoping centar u starom delu Beograda, uključujući dva podzemna nivoa sa 800 parking mesta i fudbalski stadion na krovu. Površina maloprodajnog dela centra je 28.000 kvadratnih metara i u njemu se nalaze najpoznatiji svetski i domaći modni brendovi, ugostiteljski objekti i različiti zabavni sadržaji za sve posetioce.

Fudbalski stadion na trećem spratu, izgrađen je u skladu sa važećim UEFA standardima, sa mogućnošću da ugosti 5.000 gledalaca. Ovako projektovan, Stadion Shopping Center predstavlja četvrti po redu objekat u Evropi gde je fudbalski teren izgrađen dvadeset metara iznad zemlje. Dizajn i oblik stadiona omogućava idealne uslove za sportske događaje i pruža savršeno iskustvo gledaocima. Fudbalski stadion će biti  i domaćin velikih kocerata i kulturnih događaja, sa prostranim VIP ložama za multifunkconalnu upotrebu.

Pored terena, na trećem spratu se nalazi i moderno opremljen wellness centar površine 800 kvadratnih metara, kao i ekskluzivan restoran koji će svojim posetiocima pružati neverovatnu panoramu Beograda.

Ceo šoping centar će na dan otvaranja biti mesto kvalitetne zabave, igre i šopinga, sa osmišljenim programima na svakom nivou, koji posetiocima neće smetati prilikom razgledanja, a istovremeno će im pružiti dinamičnu atmosferu, animirajući svojim sadržajem.

Muzički program, umetnici, posebno osmišljeni delovi za zabavu i popusti koji su dostupni poseticima na dan otvaranja, privući će svojim sadržajem čime je zagarantovana višesatna poseta ovom nesvakidašnjem šoping centru. Brojne radionice i animatori zabavljaće mališane u čarobnom dečijem kutku.

Specijalni nastup Željka Joksimovića u 18 časova učiniće samo otvaranje šoping centra Stadion nezaboravnim.  

Uz slogan “DVE STRASTI NA JEDNOM MESTU” pozivamo vas da uživate sa nama, uz raznovrstan program i najbolji šoping u gradu.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook