Некатегоризовано

Otvaranje shopping centra Stadion 25. aprila

Otvaranje shopping centra Stadion 25. aprila

otvaranje shoping centra stadion 25. aprilaBeograd će krajem aprila postati bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat: 25.aprila 2013. u 10 časova pre podne zvanično počinje sa radom novi  šoping centar „Stadion koji se nalazi na Voždovcu, u ulici Zaplanjska 32.

 

 

Beograd će krajem aprila postati bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat: 25.aprila 2013. u 10 časova pre podne zvanično počinje sa radom novi  šoping centar „Stadion koji se nalazi na Voždovcu, u ulici Zaplanjska 32.

Novi Stadion Shopping Center koji se prostire na oko 75.000 kvadratnih metara predstavlja najveći šoping centar u starom delu Beograda, uključujući dva podzemna nivoa sa 800 parking mesta i fudbalski stadion na krovu. Površina maloprodajnog dela centra je 28.000 kvadratnih metara i u njemu se nalaze najpoznatiji svetski i domaći modni brendovi, ugostiteljski objekti i različiti zabavni sadržaji za sve posetioce.

Fudbalski stadion na trećem spratu, izgrađen je u skladu sa važećim UEFA standardima, sa mogućnošću da ugosti 5.000 gledalaca. Ovako projektovan, Stadion Shopping Center predstavlja četvrti po redu objekat u Evropi gde je fudbalski teren izgrađen dvadeset metara iznad zemlje. Dizajn i oblik stadiona omogućava idealne uslove za sportske događaje i pruža savršeno iskustvo gledaocima. Fudbalski stadion će biti  i domaćin velikih kocerata i kulturnih događaja, sa prostranim VIP ložama za multifunkconalnu upotrebu.

Pored terena, na trećem spratu se nalazi i moderno opremljen wellness centar površine 800 kvadratnih metara, kao i ekskluzivan restoran koji će svojim posetiocima pružati neverovatnu panoramu Beograda.

Ceo šoping centar će na dan otvaranja biti mesto kvalitetne zabave, igre i šopinga, sa osmišljenim programima na svakom nivou, koji posetiocima neće smetati prilikom razgledanja, a istovremeno će im pružiti dinamičnu atmosferu, animirajući svojim sadržajem.

Muzički program, umetnici, posebno osmišljeni delovi za zabavu i popusti koji su dostupni poseticima na dan otvaranja, privući će svojim sadržajem čime je zagarantovana višesatna poseta ovom nesvakidašnjem šoping centru. Brojne radionice i animatori zabavljaće mališane u čarobnom dečijem kutku.

Specijalni nastup Željka Joksimovića u 18 časova učiniće samo otvaranje šoping centra Stadion nezaboravnim.  

Uz slogan “DVE STRASTI NA JEDNOM MESTU” pozivamo vas da uživate sa nama, uz raznovrstan program i najbolji šoping u gradu.

 

Fb komentari

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook