Некатегоризовано

Prednovogodišnji aranžmani u Falkensteiner Hotelu & Spa Royal Seefeld

Prednovogodišnji aranžmani u Falkensteiner Hotelu & Spa Royal Seefeld
Podeli dalje

alpiKao i svake godine, pa tako i ove, građani Srbije razmatraju gde najlepše provesti novogodišnje praznike. Za one sa istančanim ukusom i visokim očekivanjima, odličan izbor je  Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld, na turistima i skijašima dobro poznatoj destinaciji Tirolskih Alpa.

Kao i svake godine, pa tako i ove, građani Srbije razmatraju gde najlepše provesti novogodišnje praznike. Za one sa istančanim ukusom i visokim očekivanjima, odličan izbor je  Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld, na turistima i skijašima dobro poznatoj destinaciji Tirolskih Alpa.
Ovaj hotel sa veličanstvenom arhitekturom i najvišim kvalitetom usluga, predstavlja pravi El Dorado za sportiste i ljubitelje prirode. Karakterišu ga veliki SPA i wellness vodeni svet koji se prostire na 3.500 kvadratnih metara, predivni pogled na Alpe, i naravno izvanredna kulinarska ponuda.
Za turiste koji dolaze tokom decembra meseca pripremljena je izuzetno atraktivna ponuda za predstojeće novogodišnje praznike:

Božićni paket, u periodu od 21. do 26.12, koji uključuje tri ili četiri noćenja na bazi polupansiona, sa besplatnim korišćenjem SPA i wellness odaja, Božićnom gala večerom i romantičnom vožnjom saonicama…. Cena ovog aranžmana je od 381* EUR po osobi za boravak na bazi tri noćenja.
Doček Nove godine: Uzbudljiva zabava sa brojnim iznenađenjima; uključeni su: Novogodišnja gala večera, koktel-prijem sa šampanjcem, muzika uživo, vatromet, nagradna lutrija, rulet u kazinu…
Avantura u Tirolu: Ovaj program nudi izbor od 3, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona u periodu do 23.12, sa besplatnim korišćenjem SPA i wellness odaja, prostrane saune i modernog fitness salona, uz obilni švedski sto za doručak i serviran 5-delni obrok ili izbor sa švedskog stola za drugi obrok.
Cena ovog aranžmana je od 269* EUR po osobi za boravak na bazi tri noćenja.
Muzički Božić u Tirolu: Za one koji vole da uživaju i u muzici, ovaj program osim tri noćenja na bazi polupansiona, sadržaja kao i „Avantura u Tirolu“, ima još i ulaznice za koncerte za 13, 14. i 15.12, a gostima će biti ponuđeni i besplatno kuvano vino i biskviti. Poslednji dan je 16.12.
Cena ovog aranžmana je od 339* EUR po osobi za boravak na bazi tri noćenja.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook