Некатегоризовано

Savršena damska agencija – Hester Braun

Savršena damska agencija – Hester Braun
Podeli dalje

Melisa Romni Džons je svakodnevno obična devojka, koja se savršeno snalazi u kuhinji i organizovanju raznih zabava, ali ne i sa muškarcima. Uvek je pri ruci drugima, samo ne sebi. Nakon dobijenog otkaza (ponovo), odlučuje da iz korena menja život, otvarajući Savršenu damsku Agenciju – u kojoj svoje socijalne veštine upotrebljava kako bi pomogla „sirotim“ slobodnim bogatašima;

 

 

Melisa Romni Džons je svakodnevno obična devojka, koja se savršeno snalazi u kuhinji i organizovanju raznih zabava, ali ne i sa muškarcima. Uvek je pri ruci drugima, samo ne sebi. Nakon dobijenog otkaza (ponovo), odlučuje da iz korena menja život, otvarajući Savršenu damsku Agenciju – u kojoj svoje socijalne veštine upotrebljava kako bi pomogla „sirotim“ slobodnim bogatašima; izigravajući im čak i „pratnju“, kada su pozvani na razne zabave i posao potpuno cveta. U tu svrhu, nabavlja plavu periku i postaje Hani – pametna seks bomba, a sve to kako ne bi osramotila porodicu, a naročito oca, člana Parlamenta. Šta se dešava kada jedan naočiti Amerikanac počne da traži svakodnevne usluge od Hani, otežavajući joj da žonglira sa više identiteta, saznaćete ako pročitate ovu pitku i zanimljivu knjigu.

Hester Braun je The New York Times bestseler autor, kao i novinar čije se kolumne o vezama i izlascima redovno pojavljuju u časopisu UK Cosmo. Živi i radi u Londonu, a osim Savršene damske agencije, objavila je i tri nastavka, kao i roman „The finishing touches“, u junu ove godine.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook