Brak

Najbolji bračni savet koji ćete ikada dobiti

Najbolji bračni savet koji ćete ikada dobiti
Podeli dalje

Ovonedeljne #HONYpriče donose najbolji bračni savet koji ćete ikada dobiti, a kad malo razmislite, tako je jednostavan da čudi da se još ranije nije ustoličio kao pravilo.

Ovaj nasmejani par u braku je već skoro 2 decenije i njihova tajna uspeha je, u stvari, vrlo jednostavna.

„Upoznali smo se na koledžu. Pratio me je kući iz škole svaki dan tokom 5 godina. Razgovarali smo o svemu: koliko dece želimo, kako želimo da ih vaspitavamo, o našim ulogama kod kuće, gde želimo da živimo, čak i gde želimo da idemo na odmor. Tako da zaista nije bilo mnogo iznenađenja. Mnogo parova priča o važnim stvarima samo ako su primorani da naprave velike odluke. I tu može doći do onog momenta: „Nisam te zaista poznavao/la“. I tu je taj pritisak da se donese odluka i tada se najveće rasprave dešavaju. Mi smo srećomm izbegli sve to jer smo o svemu razgovarali ranije. U braku smo 15 godina, ali i dalje idemo kući zajedno sa posla svako veče. To radimo i upravo sada.“

najbolji-bracni-savet-koji-cete-ikada-dobiti-v
Razgovarajte o svemu na vreme, rešite sve nedoumice koje vas muče i zaista upoznajte partnera kako biste bili sigurni da je to prava osoba sa kojom želite da provedete čitav život. Njima je to pošlo za rukom, a čak i ako ste već u braku, ovo je savet koji se itekako može primeniti za sve neke buduće odluke i planove, šta vas  košta da probate?

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook