Deca

Avon Baby kolekcija

Avon Baby kolekcija
Podeli dalje

avon baby kolekcijaAvon je nedavno počeo sa prodajom jedinstvenog seta hipoalergijske kozmetike za negu beba, Avon Baby, bez parabena i veštačkih boja, namenjenu svim mališanima pa i onima sa osetljivom kožom.

 

 

Avon je nedavno počeo sa prodajom jedinstvenog seta hipoalergijske kozmetike za negu beba, Avon Baby, bez parabena i veštačkih boja, namenjenu svim mališanima pa i onima sa osetljivom kožom.

avon babyAvon Baby kolekcija sadrži proizvode za kupanje i negu kože, kao i aksesoare u vidu svih onih neophodnih stvari za potpunu negu beba. Za kupanje bez suza, tu su šampon i kupka od glave do pete, sa formulom koja ne štipa dečije oči, prijatnog je mirisa i ne isušuje kožu. Za nežnu dečiju kožu nakon kupanja, Avon Baby ima da ponudi losion za telo nemasne formule koji se lako apsorbuje, hrani i štiti nežnu kožu bebe od isušivanja; kao i ulje za negu tela koje bebinu kožu hidrira i čini je glatkom. Pored toga, tu je i krema protiv ojeda i osipa, obogaćena vitaminima A i D, za bezbrižno bebino igranje u pelenama; a tu su i vlažne maramice koje nisu lepljive i štite i hidriraju nežnu kožu.

Avon Baby kozmetika za bebe u sebi sadrži Aloju, vitamin E i kamilicu kako bi vašoj bebi pružila svu negu koju zaslužuje.

Od aksesoara, Avon Baby nam nudi rukavicu za kupanje beba od mekog pamuka za uživanje u kupanju; zatim je tu i mekani, dobro upijajući pamučni peškir; set za negu beba koji se sastoji od četke, češljića i grickalice; korpicu za sitnice sa tri džepa za sve one stvari koje treba da su nam nadohvat ruke; baby podlogu za presvlačenje veselog dizajna i praktičnu torbu za mame, da sve što nam za negu i presvlačenje beba stane.

Više o Avon Baby kolekciji informišite se na sajtu, a ujedno vas pozivam da se uključite u Twitter nagradnu igru u kojoj je jedan od poklona upravo Avon Baby set – losion za telo i krema protiv ojeda i osipa 🙂

Igra počinje tačno u podne, pratite instrukcije sa linka, tvitnite da ste u igri i srećno!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook