Deca

Za bebin miran san

Za bebin miran san
Podeli dalje

za bebin miran sanNe postoji ništa slađe od pogleda na bebin miran i spokojan san, u prijatnom i zaštićenom kutku. Zato ne čudi što se dizajneri nameštaja utrkuju ko će osmisliti sigurniji a privlačniji i originalniji kutak za bebine najlepše snove – ovoga puta u mehuru od sapunice!

Ne postoji ništa slađe od pogleda na bebin miran i spokojan san, u prijatnom i zaštićenom kutku. Zato ne čudi što se dizajneri nameštaja utrkuju ko će osmisliti sigurniji a privlačniji i originalniji kutak za bebine najlepše snove – ovoga puta u mehuru od sapunice!

Osmišljen od strane dizajnerke Lane Agiyan, u pitanju je providni i vakum termički obrađen krevetac koji je moguće pomerati u svim pravcima i do ugla od 17 stepeni. Ali – bez brige! Zahvaljujući tegu od 15kg u dnu ovog jedinstvenog po dizajnu krevetca, vrlo brzo se vraća u prvobitni položaj, štiteći vaše najmilije i čuvajući njihove mirne trenutke.

Krevetac je namenjen za tek rođene bebe koje tu mogu spavati do pet meseci, nakon čega može poslužiti kao ljuljaška ili futuristička korpa za igračke. Izrađen je od lagane, higijenske i lako održive akrilne plastike, koja se godinama koristi u medicinskim potrepštinama za decu. Dušek je antialergijski i antibakterijski sa heljdinim punjenjem, a opšiven je prostirkom od čiste vune, meke i tople, za potpunu udobnost naših najmilijih.

Mogućnost kupovine kao i sama cena još uvek su nepoznati, a više detalja potražite kod dizajnerke na sajtu.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook