Deca

Tablet za decu

Tablet za decu
Podeli dalje

tablet za decuAmerički proizvođač igračaka Toys R Us dosetio se kako da privuče decu svih uzrasta, nudeći im specijalizovani tablet, samo za njih.  U pitanju je simpatični Tabeo Tablet.

Američki proizvođač igračaka Toys R Us dosetio se kako da privuče decu svih uzrasta, nudeći im specijalizovani tablet, samo za njih.  U pitanju je simpatični Tabeo Tablet.

Po ceni od 149.99$, roditeljima klincima kupuju tablet koji radi na Android 4.0 operativnom sistemu, ima ekran osetljiv na dodir od 7 inča i processor od 1GHz, 4GB memoriju uz mogućnost proširenja do 32GB micro SD karticom i wi-fi konekciju. Tablet dolazi opremljen sa više od 50 aplikacija i igrica poput Angry Birds i Cut the Rug, a tu je i preko 7000 besplatnih dečijih aplikacija dostupnih u okviru Tabeo app prodavnice.

Pored navedenih funkcija, Tabeo Tablet poseduje i ugrađene roditeljske kontrole koje se mogu podesiti za do 8 različitih korisnika, radi kontrole dece i svega onoga čemu pristupaju a što im može škoditi. U njega su ugrađeni zvučnici, mikrofon i kamera – kako bi vaš mališan imao potpun ugođaj u svemu što klinci obično i vole da rade – bilo da je gledanje YouTube snimaka ili chat sa drugarima. A da bi sve funkcionisalo kako treba i izdržalo nemirne dečije ruke (i hirove), Tabeo Tablet dolazi upakovan u gumiranu futrolu, kako bi bio otporan na udarce i padove.  

Tabeo Tablet će se u prodaji naći od oktobra, a više detalja o kupovini i mogućnošću online kupovine, potražite na njihovom sajtu. U pravo vreme pred nadolazeće novogodišnje i božićne praznike.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook