Deca

Brangelinine mere opreza za decu na internetu

Brangelinine mere opreza za decu na internetu
Podeli dalje

Obzirom da su ultrapoznati i roditelji šestoro dece, saznajte koje su Brangelinine mere opreza za decu na internetu.

 

Brad Pitt i Angelina Jolie često u svojim izjavama naglašavaju koliko uživaju u vaspitanju svoje dece. Iako većinu stvari vole da urade sami, u nekim poslovima potrebna im je pomoć sa strane. S obzirom na to da slavni hollywoodski par misli kako im šestero dece nije spremno za digitalni svet, zaposlili su cyber stručnjaka čiji je zadatak da prati što im deca rade na internetu.

Imamo nekoga tko prati sve što rade na internetu. To je zastrašujući novi svet. To je nešto što mi ne razumemo i prosto ne znamo na koji način da proveravamo njihove radnje – izjavila je Angelina za magazin People.

 

Glumica sebe naziva ‘starom školom‘ jer ne koristi Facebook, Twitter ili Instagram te ističe kako više voli zapisati svoje misli na papir. Svesna je u potpunosti da su društvene mreže i ostale digitalne ovisnosti puno opasnije nego što većina ljudi danas misli. Našalila se i kako je srećna što u vreme njene mladosti nije bilo današnje tehnologije: Stalno sam se uvaljivala u probleme tokom mladosti. Drago mi je da to nije zabileženo.

Brangelina očito jako dobro zna da se puno situacija u virtualnome svetu može da izbegne prevencijom i edukacijom. Slažem se u potpunosti i nadodajem – “Bolje sprečiti nego lečiti”.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook