Deca

Da li se slažu psi i deca?

Da li se slažu psi i deca?
Podeli dalje

Bilo da ste roditelj početnik ili imate više dece, jedna od stalnih nedoumica je, svakako, da li se slažu psi i deca. Uverite se sami.

Iako su u pitanju životinje, psi su vrlo intuitivna stvorenja kojima je u prirodi da štite, naročito manje i slabije od sebe. Ako se dvoumite da li da svoju porodicu uvećate za još jednog člana u vidu četvoronožnog ljubimca, ovaj video će vas potpuno razuveriti u svake sumnje! Samo pogledajte tu ljubav, pažnju i odanost pasa prema deci 🙂

Naravno, primer koji je prikazan u 2:07 svakako nije uobičajen – ovde je u pitanju neodgovornost i nepromišljenost vlasnika psa, no, to je već za neku drugu priču.

da_li_se_slažu_psi_i_deca_v

U svakom slučaju, ako ste već ponosni vlasnik psa ili tek planirate da ga imate uz prinovu ili malo dete u kući, priprema i testiranje su najvažniji. Proverite kako se pas ponaša u prisustvu dece (ne puštajući ga sa povoca dok ne budete sigurni) i navikavajte ga na male ljude 🙂 Ako tek uzimate psa, najbolje je da to bude štence, kako bi raslo i odrastalo zajedno sa detetom.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook