Deca

Ima neka tajna veza između očeva i ćerki

Ima neka tajna veza između očeva i ćerki
Podeli dalje

Majka je majka, ali ima neka tajna veza između očeva i ćerki koja možda nikada neće u potpunosti biti dokučena. Ipak, zahvaljujući pričama poput ove, možemo bar da naslutimo.

Ovaj tata zaslužuje ne samo da se nazove tatom godine, već i roditeljem za primer. Iz edicije #HONYpriče ove nedelje vam donosimo priču o toj tananoj, neraskidivoj vezi između očeva i ćerki, ljubavi koja se možda ne može dokučiti, ali se može opisati kroz primere poput ovog:

„Mama mi je umrla od raka pluća na moj 16-ti rođendan. I, zapravo, rođendan samo što mi nije – ove subote. Pre nego što je umrla, bila sam dobar đak i sve ostalo. Verovatno bih dobila stipendiju za pevanje, ali sam prestala da brinem o svemu tome kad je umrla.

ima-neka-tajna-veza-izmedu-oceva-i-cerki-v
Moja mama je bila moj najveći fan. Čak i kad je bila ozbiljno bolesna, dolazila je na moje nastupe u kolicima, sa sve kosom koja joj je opadala, i sedela u prvom redu. Prestala sam da pevam nakon što je umrla. Nisam imala za koga više da pevam. A tata nas je podigao i bio je fenomenalan.

Hoćete da znate koliko je moj tata sjajan? Išao je na sud i pokušao legalno da promeni moj rođendan. Samo da ne bih morala ponovo da prolazim kroz sve to. Kako se ispostavilo, to je nemoguće. Ali je pokušao.“


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook