Deca

Ima neka tajna veza između očeva i ćerki

Ima neka tajna veza između očeva i ćerki
Podeli dalje

Majka je majka, ali ima neka tajna veza između očeva i ćerki koja možda nikada neće u potpunosti biti dokučena. Ipak, zahvaljujući pričama poput ove, možemo bar da naslutimo.

Ovaj tata zaslužuje ne samo da se nazove tatom godine, već i roditeljem za primer. Iz edicije #HONYpriče ove nedelje vam donosimo priču o toj tananoj, neraskidivoj vezi između očeva i ćerki, ljubavi koja se možda ne može dokučiti, ali se može opisati kroz primere poput ovog:

“Mama mi je umrla od raka pluća na moj 16-ti rođendan. I, zapravo, rođendan samo što mi nije – ove subote. Pre nego što je umrla, bila sam dobar đak i sve ostalo. Verovatno bih dobila stipendiju za pevanje, ali sam prestala da brinem o svemu tome kad je umrla.

ima-neka-tajna-veza-izmedu-oceva-i-cerki-v
Moja mama je bila moj najveći fan. Čak i kad je bila ozbiljno bolesna, dolazila je na moje nastupe u kolicima, sa sve kosom koja joj je opadala, i sedela u prvom redu. Prestala sam da pevam nakon što je umrla. Nisam imala za koga više da pevam. A tata nas je podigao i bio je fenomenalan.

Hoćete da znate koliko je moj tata sjajan? Išao je na sud i pokušao legalno da promeni moj rođendan. Samo da ne bih morala ponovo da prolazim kroz sve to. Kako se ispostavilo, to je nemoguće. Ali je pokušao.”


Podeli dalje
Tagovi

Facebook